Verzending

Snelle en discrete leveringen

Discrete verzending

Zendingen zijn volledig discreet en het is onmogelijk om de inhoud ervan te kennen aan de hand van de verpakking of het verzendlabel. Daarnaast hebben de verpakkingen een sticker zodat je weet of deze geopend is.

Postkantoor of MRW

Voor zendingen vanuit Spanje, het schiereiland en de Balearen kunt u als afleveradres een postkantoor aangeven (gegevens in Google Maps of op de Correos-website: Kantoorzoeker) of MRW (Kantoorzoeker). Vergeet niet je volledige naam en telefoonnummer op te geven om een ​​sms te ontvangen wanneer je het kunt ophalen. Zendingen naar kantoren hebben dezelfde levertijden.

En PingaOculto Wij vertrouwen onze bestellingen toe aan de beste logistieke bedrijven op de markt, die dringende verzendingen aanbieden tegen een redelijke prijs over de hele wereld.

Express Mail
MRW-logo
Postkantoor Logo
DHL Express

Spanje

Schiereiland

Levering op de volgende werkdag als de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de termijn verlengd met 24 werkuren.

Levering op de volgende werkdag als de bestelling op een werkdag voor 17:30 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de periode verlengd met 24 werkuren.

*Als het bedrag zonder verzending lager is dan €20, wordt het verzonden met Correos Express.

Levering voor 14 uur op de volgende werkdag als de bestelling op een werkdag voor 00 uur is geplaatst. Als het later wordt gedaan, wordt het verlengd met 17 werkuren.

Bezorging op zaterdag als de bestelling op vrijdag voor 16:00 uur is geplaatst. Als het later wordt gemaakt, wordt het de volgende werkdag verzonden en de volgende werkdag afgeleverd. 

Dezelfde levertijd als de modaliteit "Dringend 24H MRW 19:00", maar bij aflevering van het pakket worden de totale kosten van de bestelling contant aan de bezorger betaald.

Levering binnen maximaal 2 uur na het plaatsen van de bestelling in de winkel aan de Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanje. Schema: maandag vrijdag 10 uur tot 14 uur en van 15 tot 19 uur |  zaterdagen 10 uur tot 14 uur

Balearen

Levering binnen 24-48 werkuren als de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de termijn verlengd met 24 werkuren.

Zelfde levertijd als de 24-48 uurs modaliteit, maar bij aflevering van het pakket wordt de totale kost van de bestelling contant betaald aan de bezorger.

Canarische Eilanden

Levering binnen 2-6 werkdagen door gecertificeerde verzending. Aangezien alle pakketten door de douane moeten worden ingeklaard, kunnen levertijden worden beïnvloed door congestie bij de douane.

Levering binnen 48-72 werkuren als de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de termijn verlengd met 24 werkuren.

*Het is noodzakelijk om de DNI of CIF in de bestelling aan te geven.

Ceuta en Melilla

Levering binnen 4-8 werkdagen door gecertificeerde verzending. Aangezien alle pakketten door de douane moeten worden ingeklaard, kunnen levertijden worden beïnvloed door congestie bij de douane.

Portugal

Levering op de volgende werkdag als de bestelling op een werkdag voor 17:30 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de periode verlengd met 24 werkuren.

Levering voor 17 uur op de volgende werkdag als de bestelling op een werkdag voor 30 uur is geplaatst. Als het later wordt gedaan, wordt het verlengd met 18 werkuren.

Europa

Levering binnen 2-5 werkdagen door gecertificeerde verzending met tracking.

Levering binnen 24-48 werkuren als de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur is geplaatst. Als het later gebeurt, wordt de termijn verlengd met 24 werkuren.

*90% van de zendingen binnen 24 werkuren afgeleverd

Heel de wereld

Levering binnen 7-14 werkdagen door gecertificeerde verzending met tracking.

Levering binnen 2-7 werkdagen via DHL Express met tracking.

* Douanekosten voor rekening van de koper. DHL zal al het papierwerk snel en nauwkeurig afhandelen om een ​​tijdige levering te garanderen en vertragingen te voorkomen.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa