Wie zijn wij

Toonaangevend merk in oortjes in heel Europa

teruggaan naar het begin

Ons verhaal begint in 2002

We begonnen onze geschiedenis door in 2002 te adverteren met flyers en alle verkopen met de hand te doen in verschillende gemeenten van de Gemeenschap van Madrid in Spanje. Dankzij het feit dat tevreden kopers ons contact deelden, werden we de belangrijkste verkopers van oordopjes in Madrid. Kort daarna, in 2007, hebben we ons aangepast aan tweedehandsplatforms en via een verwijzingssysteem, waarbij we dringende zendingen uitvoerden, breidden we uit naar heel Spanje.

Begin pinguïns PingaOculto
PingaOculto Web
Het uitbreiden van de markt

Inval op marktplaatsen en het web

In 2016 hebben wij de eerste website gemaakt PingaOculto dat zullen velen van jullie zich nog herinneren en een jaar later, in 2017, begonnen we met verkopen op grote platforms zoals Amazon of eBay. We begonnen onze producten ook in heel Europa te verkopen en kregen een grote vraag dankzij het goede werk en de inzet van het hele team. PingaOculto.

nieuwe magazijnen

Logistiek Management en Innovatie

In 2019 hebben we ons kleine magazijn uitgebreid vanwege een aanzienlijke toename van de vraag. De redenen waren de uitbreiding van onze verzendingen naar de wereldmarkt en de export als leveranciers. Al deze jaren aan kennis over de behoeften van de markt werden omgezet in producten die speciaal voor hen zijn ontworpen en exclusief zijn PingaOculto.

Pinganillo-winkel PingaOculto
winkel PingaOculto
eerste winkel

Opening van de eerste winkel

In 2022 hebben wij de eerste winkel geopend PingaOculto gelegen in de stad Madrid in Spanje. Veel klanten zien de producten liever persoonlijk voordat ze ze kopen. Daarom hebben we besloten om in Spanje de eerste spionagewinkel gespecialiseerd in oordopjes te openen. We zijn er zeker van dat onze winkel in Madrid de eerste van vele zal zijn! 🕵️

De aandacht is erg goed en punctueel, ik heb de camera geprobeerd omdat de waarheid is dat ik een aantal identieke camera's heb gezien voor een hogere prijs, en deze heeft een goede kwaliteit en mobiele data is ook vloeiend. De beste optie, zonder twijfel. Ik hoop dat deze beoordeling dient om twijfels op te helderen.
uitzicht PingaOculto
Lucia T.
Valencia, Spanje
Van de aandacht van WhatsApp tot de snelheid bij het versturen, alle 10. Ik heb het geprobeerd en alles komt overeen met de beschrijving. Als u twijfelt, schrijf hen dan en zij zullen u adviseren over de meest aanbevolen in uw geval. Bedankt. Nu moeten we alleen nog goedkeuren 😁
Aanslag PingaOculto
anoniem
Florence, Italië
Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa