Veelgestelde vragen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft

Meest voorkomende vragen

Bestellingen en verzending

Onze producten zijn ontworpen om al die mensen die een gesprek verborgen moeten houden of onopgemerkt moeten luisteren tegenover andere mensen. De meest voorkomende klantprofielen zijn: Studenten voor examens, Beveiligingsbedrijven, Arbeidsconflicten, Gerechtelijk bewijs, Acteurs, Presentatoren...

Hoogstwaarschijnlijk wel omdat We verzenden naar vrijwel elk land ter wereld. U kunt meer informatie raadplegen hier of neem contact met ons op.

Onze zendingen zijn 100% discreet. Het pakket heeft geen eventuele markeringen of verzendlabels die de inhoud aangeven. Bovendien dragen ze zelfklevende sluiting weer te openen en te sluiten.

We hebben Dringende zendingen met levering binnen 24 uur voor Spanje, 2-4 dagen in Europa en 3-6 dagen voor de rest van de wereld. Meer informatie hier.

U ontvangt een e-mail met als onderwerp "Opmerking toegevoegd aan uw bestelling..." met de link en het trackingnummer. Als je het niet binnen 48 uur hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Ja, selecteer bij het bestellen de optie voor ophalen in de winkel

U kunt ook de levering in een postkantoor Spanje. Je moet gewoon vermeld het adres van het kantoor (te vinden op Google Maps) e aangeven in het veld "Bestelnotitie". dat de zending naar Correos is.

De betaalmethoden die op internet beschikbaar zijn, zijn pinpas/creditcard, PayPal en onder rembours (alleen beschikbaar op het Spaanse schiereiland). U kunt meer informatie controleren hier.

Ja, alle producten hebben een Minimaal 2 jaar garantie, verlengbaar tot 3 jaar in het geval van Spanje door regelgeving.

Natuurlijk! Wij bieden verschillende communicatiekanalen zodat u contact met ons kunt opnemen en wij u advies of hulp kunnen bieden wanneer u uw product ontvangt.

U dient zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via een van de communicatiekanalen zodat we het adres in ons systeem kunnen wijzigen.

U dient zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via een van de communicatiekanalen zodat we het product in de bestelling kunnen wijzigen.

Om een ​​product te retourneren moet je neem binnen 14 dagen contact met ons op via e-mail met vermelding van het ordernummer en de reden daarvoor. U kunt meer informatie raadplegen over het retourbeleid hier.

Meest voorkomende vragen

Spy-producten

Alle oordopjes die wij verkopen PingaOculto ze zijn volledig verborgen in het oor en ze hebben een volumebereik geoptimaliseerd zodat het van buitenaf niet te horen is.

Nee, maakt de inductietechnologie die in al onze oordopjes wordt gebruikt mogelijk geluid wordt alleen overgedragen binnen een bereik van 20-30 centimeter van de inductiehalsband. Dus de remmer pikt het signaal niet op. Als de remmer voor telefoongesprekken is, verhindert deze communicatie op de mobiele telefoon. Het gebruik van remmers is volgens de regelgeving echt zeldzaam. U kunt meer informatie raadplegen hier.

Onze oordopjes zijn geëgaliseerd om de perfecte kwaliteit om een ​​menselijke stem te verstaan, hetzij van opnames of van een telefoongesprek.

Onze oortjes werken door inductie technologie, die ervoor zorgt dat uw werking zelfs met remmers y autonomie van minimaal 3 uur. Meer informatie hier.

En PingaOculto wij hebben toegevoegd labels naar de Pinganillo-categoriepagina's volgens de functionaliteiten wat je nodig hebt Bekijk alle oortjes hier.

El Nano- of magneetoortelefoon heeft geen batterij nodig en hoeft niet te worden opgeladen werken vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt. Het reageert op de inductieve golven van de inductiekraag door te trillen en het geluid te veroorzaken.

El Earpiece Vip Pro heeft een batterij nodig om te werken en hebben een autonomie van ongeveer 4 uur.

El Vip Pro HiperMini oortje is oplaadbaar met behulp van de meegeleverde oplaadbox.

Niet omdat het kraag- of inductorelement zendt op korte afstand uit (20-40 centimeter) voor de veiligheid. Elke persoon moet een halsketting of inductorelement om de nek en een oortje dragen in zijn oor.

Ja, u kunt met 3 personen bellen en dat één, twee of alle 3 mensen een oortje gebruiken.

ja, maakt de inductietechnologie die in al onze oordopjes wordt gebruikt mogelijk geluid wordt uitgezonden in een bereik van 20-40 centimeter van de inductiekraag interferentie vermijden.

Nee, de inductiekraag moet in de nek verborgen onder de kleding zitten omdat het het geluid op korte afstand (20-40 centimeter) naar de pinguïn zendt.

Ja, GSM-inductorhalsbanden fungeren als een mobiel alleen nodig om de simkaart te plaatsen bij het voeren van telefoongesprekken. kan ook gebruikt worden andere inductorkragen voor opnames door ze aan te sluiten op een MP3.

Het is legaal om video op te nemen met een spionagecamera of camcorder zolang je de toestemming geven of geïnformeerd worden met een teken gebied voor videobewaking. Het kan invloed hebben aan deze wettigheid als ze zijn openbare of particuliere gebieden. Als de camera ook geluid opneemt, we moeten het gebruik ervan in de overgrote meerderheid van de gevallen deactiverenaangezien het is illegaal om privégesprekken vast te leggen waaraan wij niet deelnemen.

*Volgens Spaanse regelgeving

Het is legaal om een ​​gesprek op te nemen, zelfs zonder andere mensen op de hoogte te stellen, zolang we maar deelnemen aan het gesprek. Dit komt omdat als andere mensen er vrijwillig mee instemmen om met ons te praten, zij verantwoordelijk zijn voor alles wat ze zeggen.

Het is niet legaal een gesprek opnemen waaraan we niet zonder toestemming hebben deelgenomen van de mensen die we opnemen.

*Volgens Spaanse regelgeving

Heb je meer hulp nodig?

Neem contact met ons op

Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Komt u liever bij ons langs?

winkel

Calle Lucio del Valle 12, Madrid, Spanje

Maandag tot vrijdag 10:00 uur tot 14:00 uur en 15:00 uur tot 19:00 uur |  Zaterdag 10: 00 een 14: 00

*Feestdagen bijgewerkt op Google Maps

winkel PingaOculto
Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa