Instructies voor nano-oortjes

Wat is een nano-oortje?

Oortje-Nano-Mini-Oortelefoon-Spy
Een nano-oortje is een koptelefoon heel klein draadloos die in het oor wordt ingebracht en volledig verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage… De Nano Earpiece is het meest populaire model en een van de bestsellers, maar de werking ervan kan complex zijn zonder gids.

Hoe werkt het Nano-oortje?

nano-oortjes werken met behulp van technologie elektromagnetische inductie. De inductieve halsband genereert een inductieve golf die een trilling in de oorstukken veroorzaakt, wat resulteert in geluid. Dankzij inductietechnologie kunnen we deze gebruiken stealth-oortjes zoals de nano, ter grootte van een linze en bestand tegen remmers.
Inductieve-Waves-Oortelefoon-Oortelefoon-Nano-Invisible-Spy-Hidden-Mini-Spy-Mobile_auto_x2
Inductieve golven van de nano-inductorketting

Is het Nano-oortje veilig?

ja, de pinguins hebben geen interne elektrische circuits noch iets vergelijkbaars. Ze werken omdat ze zijn gemaakt van piëzo-elektrisch materiaal. op wie reageert elektromagnetische inductie uitgezonden door de inductiekraag trillen en resulterend in geluid. Geen elektrisch circuit hebben, het oortje kan met water worden gereinigd voor een betere hygiëne.
Meer informatie vindt u in het hoofdstuk over veiligheid en naleving van het product aan het einde van het web.

Technische kenmerken

Het nano-oortje is de kleinste hoofdtelefoon op de markt met een grootte vergelijkbaar met die van een linze. Blijft over totaal verborgen van buitenaf onzichtbaar zijn.
De nano-inductiehalsband vereist twee 9V-batterijen, niet inbegrepen in de kit. Ze kunnen in elke winkel of supermarkt worden gekocht.
De inducerende halsband zendt inductieve golven uit waardoor de nano-oortelefoontrilling en het genereren van geluid. Het nano-oortje opladen is niet nodig.
De verbinding tussen de inductiehalsband en de mobiele telefoon wordt tot stand gebracht via de 3.5 mm jack-aansluiting. Als u een mobiele telefoon zonder deze connector gebruikt, kunt u een adaptador.
De autonomie van de inductiekraag is ongeveer 4 uur afhankelijk van het volume. De batterijen moet worden losgekoppeld terwijl het niet in gebruik is om downloaden te voorkomen.

Inhoud pakket

Inhoud Nano Earpiece Kit met microfoon

1 - Trekkermagneet

2 - Uittrekstang

3 - Nano-oortjes (2 magnetische eenheden)

4 - Jack Connector, toetsenbord en geïntegreerde microfoon

5 – Inductiekraag

+ Bedrade microfoon

6 – Jack-adapter

7 – Externe microfoon

Instructies

Stap 0 - Origineel product PingaOculto

PingaOculto

Controleer of het een origineel product van PingaOculto controleren of het merk dat op het product staat hetzelfde is.

Als u twijfelt of het origineel is, kunt u contact met ons opnemen, dan zullen wij het verifiëren. Neem contact met ons op via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 1 - Kitonderdelen

Nano-oortelefoononderdelen

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

Verborgen nano-oortje voor examens

Nano-inducer ketting

De nano-inductiehalsband is verdeeld in twee afzonderlijke delen die we in de volgende stap zullen samenvoegen. Deze inducer ketting vereist twee 9V-batterijen niet inbegrepen werken. Voorbeeld 9V batterij:

9V batterij voor nano-oortje

Stap 2 - Inductorkraagverbinding

Stap 1

Sluit de zender en ontvanger aan met behulp van de rode connectoren.

Controleer of ze correct zijn georiënteerd zoals in de afbeelding volgens de vorm van de connector.

Stap 3 - 9V batterijaansluiting

onthouden koppel de batterijen los terwijl de kit niet in gebruik is. De batterijen leveren energie, zelfs als deze niet wordt gereproduceerd.
Stap-2-Nano

aansluiten een 9V-batterij in elke connector​ Let daar op U moet elke poort van de batterij verbinden met het tegenovergestelde van de connector om correct te passen. Controleer of ze correct zijn bevestigd. De Geschatte autonomie van de batterijen is 3-4 uur, afhankelijk van het volume en moet worden losgekoppeld terwijl de kit niet in gebruik is, aangezien de inductiehalsband energie verbruikt, zelfs als deze niet wordt gebruikt.

Stap 4 - Mobiele/MP3-verbinding

Stap-4-Nano
Jack-adapteraansluiting - Nano

Leggen De hele set op een tafel of plat oppervlak. Verbind de kit met uw mobiel volgens de gekochte kit:

 • uitrusting zonde Bedrade microfoon:
  • Sluit de mobiele telefoon aan via de hoofdtelefoonaansluiting. Verwijder de hoes van je mobiel, omdat dit de juiste verbinding kan verhinderen. Als uw mobiel een adapter nodig heeft controleer of het zo is origineel.
 • uitrusting met Bedrade microfoon:
  • Steek de halsaansluiting in de groene aansluiting en de microfoon in de rode aansluiting. Verwijder de hoes van je mobiel, omdat dit de juiste verbinding kan verhinderen. Sluit de rood/groene adapter aan op uw mobiel. Als uw mobiel een adapter nodig heeft controleer of het zo is origineel.

⚠ Op sommige iPhone-modellen is een compatibiliteitsfout gedetecteerd bij het gebruik van het apparaat met niet-originele adapters bij het voeren van een telefoongesprek. U moet een originele adapter gebruiken of een andere mobiele telefoon gebruiken.

Stap 5 - Functietest

Test Nano-inductorkraag (1)

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductiekraag zoals op de afbeelding. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert op dezelfde manier op inductieve golven als de oordopjes, trilt en veroorzaakt het geluid en daarom zullen we deze samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren.

Speel een nummer af op je mobiel/mp3 en tijdens het spelen zet het volume vanaf uw mobiel maximaal. Breng uw oor dichter bij de extractormagneet en bij de oordopjes die in contact staan ​​met de inductiehalsband en Controleer of u hoort en/of trilt.

Si trillen en/of hoorbaar is, de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als ze niet trillen of niets horen, herhaalt u de stappen met een andere mobiele telefoon en controleert u of de batterijen zijn opgeladen, of de connectors correct zijn aangesloten, of u de extractormagneet en de twee oortjes aan de kabel hebt geplaatst en of het volume is maximaal terwijl het in gebruik is. speel het nummer af. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 6 - Introductie van Nano Earpiece

Deze stap Het is de meest complexe en er zijn mogelijk meerdere pogingen nodig om de juiste invoer te verkrijgen.. Si NEE voer het correct in zacht of helemaal niet hoort
Het wordt aanbevolen Houd het oor zo schoon mogelijk voor een correcte inbrenging van het oorstukje. We raden aan om het te gebruiken voordat u het introduceert wattenstaafjes en/of spray voor oorreiniging
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 7 - Kitplaatsing

Gebruiksschema-Pinganillo-oortelefoon-Nano-Invisible-Spy-Hidden-Mini-Spy-Mobile

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten. Batterijen en mobiel kunnen in zakken of broek worden gehouden.

Speel het nummer, de opname of het telefoontje af door het volume op je mobiel maximaal te draaien om te controleren of het geleverde volume voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume maximaal is, de batterijen voldoende zijn opgeladen en de inductiehalsband om de nek zit).

Als u heel zacht hoort, Steek ook het andere oortje in het rechteroor.

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen(aangezien bij het inbrengen van één in elk oor de eerste losraakt bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume op de mobiel is niet maximaal, de batterijen zijn niet voldoende opgeladen of de inductiehalsband zit niet om de nek).

El Nano-inductorkraag moet altijd om de nek zitten, omdat het verantwoordelijk is voor het uitzenden van inductieve golven met een kort bereik naar de oortelefoon, waardoor het geluid wordt veroorzaakt. De inductorketting is gemaakt van koper het is vormbaar en je kunt het aanpassen aan de vorm van je nek. Voor meer veiligheid het wordt aanbevolen om het met een doek of plastic tape op uw huid te bevestigen zodat deze niet verschuift tijdens gebruik. Voor herhaald gebruik kunt u het zelfs aan sweatshirts of jassen naaien. Houd er rekening mee dat de inductiekraag niet wasbaar is en dat water ervoor zorgt dat hij niet meer werkt.

Stap 8 - Multifunctionele knop

De knop van de spoelkraag Het zal niet werken als de rood/groene connector van de bedrade microfoonset wordt gebruikt. deze knop Het is niet nodig, kunnen antwoord de oproep van mobiel.
Stap-5-Nano

U kunt deze kit gebruiken door telefoongesprek of met opnames. De geïntegreerde microfoon bevindt zich achter de drukknop. El drukknop is niet nodig als de functies rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon worden uitgevoerd en mogelijk niet compatibel met sommige mobiele telefoons, vooral als u een adapter gebruikt om verbinding te kunnen maken met de mobiele telefoon.

 • 1 Klik op: gesprek beantwoorden/ophangen of opnames pauzeren/afspelen.
 • 2 klikken: Volgende opname. (Werkt mogelijk niet op sommige telefoons of applicaties)
 • 3 klikken. Vorige opname. (Werkt mogelijk niet op sommige telefoons of applicaties)

Het wordt aanbevolen zoek in de appstore vanaf onze mobiele telefoon compatibele applicatie: met deze functies gebruik de kit om nummers of opnames af te spelen. Voor iPhone wordt aanbevolen: https://apps.apple.com/es/app/grabadora-de-voz/id685310398 

Stap 9 - Het oorstuk verwijderen, de batterijen loskoppelen en het oorstuk wassen

Vergeet niet om de batterijen los te koppelen als u de kit niet gebruikt Ze verslijten wanneer ze zijn aangesloten, zelfs als ze niet worden gebruikt.
Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap-6-Nano-V4
Stap-7-Nano

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallenControleer of het nog in je oor zit door de Kit aan te sluiten en te controleren of je het hoort tijdens het afspelen van een nummer.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Het wordt aanbevolen om het oorstukje schoon te maken met water of ethylalcohol, de uittrekmagneet en de uittrekstang voor en na elk gebruik voor een betere hygiëne.

Tenslotte Vergeet niet de batterijen los te koppelen als u klaar bent met het gebruik van het apparaat.

Stap-2-Nano

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

de pinguins kunnen complexe producten zijn in de werking ervan. Kijk hieronder de frequente problemen nano-pinguïn en zijn oplossing.

1 - Werkt niet

Nano-oordopjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Om deze reden het is onmogelijk dat nano-oortjes niet werken en Het probleem zal de inductorkraag, de batterijen of de mobiel zijn. Volg de stappen en testen aangegeven in de volgende sectie.

2 - Ik hoor niets of heel zacht

Dit is een van de meest voorkomende problemen in de nano-oortjes. bestaan meerdere mogelijke redenen waar je niets of heel weinig van hoort. We gaan een reeks tests uitvoeren:
Accessoires voor nano-oortelefoons

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

Stap 1

Controleer of u de zender en ontvanger correct hebt aangesloten met behulp van de rode connectoren. Controleer of ze correct zijn georiënteerd volgens de vorm van de connector. Als ze al verbonden zijn, is het niet nodig om ze opnieuw te verbinden.

Stap-2-Nano

Controleer of de 9V-batterijen correct in elke connector zijn geplaatst en of de batterijen zijn opgeladen​ Let daar op U moet elke poort van de batterij verbinden met het tegenovergestelde van de connector om correct te passenAls de batterijen aangesloten zijn gebleven Lange tijd zullen ze worden gelost. Zelfs als het niet is gebruikt, wordt het geconsumeerd.

Stap-4-Nano
Jack-adapteraansluiting - Nano

Leggen De hele set op een tafel of plat oppervlak. Verbind de kit met uw mobiel volgens de gekochte kit:

 • uitrusting zonde Bedrade microfoon:
  • Sluit de mobiele telefoon aan via de hoofdtelefoonaansluiting. Verwijder de hoes van je mobiel, omdat dit de juiste verbinding kan verhinderen. Als uw mobiel een adapter nodig heeft controleer of het zo is origineel.
 • uitrusting met Bedrade microfoon:
  • Steek de halsaansluiting in de groene aansluiting en de microfoon in de rode aansluiting. Verwijder de hoes van je mobiel, omdat dit de juiste verbinding kan verhinderen. Sluit de rood/groene adapter aan op uw mobiel. Als uw mobiel een adapter nodig heeft controleer of het zo is origineel.

⚠ Op sommige iPhone-modellen is een compatibiliteitsfout gedetecteerd bij het gebruik van het apparaat met niet-originele adapters bij het voeren van een telefoongesprek. U moet een originele adapter gebruiken of een andere mobiele telefoon gebruiken.

Test Nano-inductorkraag (1)

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductiekraag zoals op de afbeelding. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert op dezelfde manier op inductieve golven als de oordopjes, trilt en veroorzaakt het geluid en daarom zullen we deze samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren.

Speel een nummer af op je mobiel/mp3 en tijdens het spelen zet het volume vanaf uw mobiel maximaal. Breng uw oor dichter bij de extractormagneet en bij de oordopjes die in contact staan ​​met de inductiehalsband en Controleer of u hoort en/of trilt.

Si trillen en/of hoorbaar is, de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als ze niet trillen of niets horen, herhaalt u de stappen met een andere mobiele telefoon en controleert u of de batterijen zijn opgeladen, of de connectors correct zijn aangesloten, of u de extractormagneet en de twee oortjes aan de kabel hebt geplaatst en of het volume is maximaal terwijl het in gebruik is. speel het nummer af. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Als je in de vorige stap bij het uitvoeren van de test hebt gemerkt hoe de extractormagneet trilt samen met de oortjes of geluid, de kit werkt correct en het probleem is:

 • De batterijen zijn bijna leeg of leeg om ze aangesloten te laten terwijl ze niet in gebruik zijn.
 • El inductiekraag zat niet om de nek terwijl u wordt getest met het oorstukje in het oor.
 • El volume op zijn mobiel was niet maximaal.
 • Het oortje is niet correct geplaatst. (De MEEST waarschijnlijke optie). Volg de stappen voor het invoeren van de oortjes opnieuw:
Het wordt aanbevolen Houd het oor zo schoon mogelijk voor een correcte inbrenging van het oorstukje. We raden aan om het te gebruiken voordat u het introduceert wattenstaafjes en/of spray voor oorreiniging
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Gebruiksschema-Pinganillo-oortelefoon-Nano-Invisible-Spy-Hidden-Mini-Spy-Mobile

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten. Batterijen en mobiel kunnen in zakken of broek worden gehouden.

Speel het nummer, de opname of het telefoontje af door het volume op je mobiel maximaal te draaien om te controleren of het geleverde volume voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume maximaal is, de batterijen voldoende zijn opgeladen en de inductiehalsband om de nek zit).

Als u heel zacht hoort, Steek ook het andere oortje in het rechteroor.

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen(aangezien bij het inbrengen van één in elk oor de eerste losraakt bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume op de mobiel is niet maximaal, de batterijen zijn niet voldoende opgeladen of de inductiehalsband zit niet om de nek).

El Nano-inductorkraag moet altijd om de nek zitten, omdat het verantwoordelijk is voor het uitzenden van inductieve golven met een kort bereik naar de oortelefoon, waardoor het geluid wordt veroorzaakt. De inductorketting is gemaakt van koper het is vormbaar en je kunt het aanpassen aan de vorm van je nek. Voor meer veiligheid het wordt aanbevolen om het met een doek of plastic tape op uw huid te bevestigen zodat deze niet verschuift tijdens gebruik. Voor herhaald gebruik kunt u het zelfs aan sweatshirts of jassen naaien. Houd er rekening mee dat de inductiekraag niet wasbaar is en dat water ervoor zorgt dat hij niet meer werkt.

3 - Ik hoor maar uit één oor / oortje

Introduceer Nano-oortelefoon

Deze mislukking is onmogelijk. Als het ene apparaat werkt, werkt het andere ook. Dit komt omdat de oortjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Het materiaal reageert op de inductiegolven van de inductiekraag door te trillen en geluid maken.

Hoogstwaarschijnlijk het oorstukje is niet correct in het oor geplaatst, we verwarren de afzuigmagneet met de oordopjes of twee oordopjes samen die laten we meer horen door één oor (Normaal gesproken horen we meer via het linkeroor).

Als het volume dat door het oorstukje in één oor wordt verkregen voldoende is, wordt aanbevolen om het met een enkel oorstukje te gebruiken en red de ander.

Accessoires voor nano-oortelefoons

4 - Ik hoor audio maar geen oproepen

Originele Apple 3.5 mm jack-adapter

Si De kit werkt met liedjes, opnames of audio in het algemeen vanaf onze telefoon, maar niet met telefoontjes, is te wijten aan een probleem bij het gebruik van een niet-originele adapter. Dit komt vooral voor in iPhone bij gebruik van een niet-originele Apple-adapter om de 3.5 mm koptelefoonaansluiting te krijgen.

Es erg belangrijk om een ​​originele adapter van de fabrikant te gebruiken om het compatibel te maken met telefoongesprekken. Anders werkt het alleen met audio zoals liedjes, opnames of video's.

Daarnaast is het belangrijk Controleer je mobiele instellingen zodat de audio-uitvoer correct is geconfigureerd. 

Als het probleem zich blijft voordoen, wordt dit aanbevolen probeer het met een andere mobiel.

5 - De knop werkt niet of niet zoals het hoort

Stap-5-Nano

⚠ El drukknop is niet nodig als de functies rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon worden uitgevoerd en Het is mogelijk niet compatibel met sommige mobiele telefoons, vooral als er adapters worden gebruikt. ook hangt af van de toepassing gebruikt om liedjes of opnames af te spelen.

U kunt deze kit gebruiken door telefoongesprek of met opnames. De geïntegreerde microfoon bevindt zich achter de drukknop. El drukknop is niet nodig als de functies rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon worden uitgevoerd en mogelijk niet compatibel met sommige mobiele telefoons, vooral als u een adapter gebruikt om verbinding te kunnen maken met de mobiele telefoon.

 • 1 Klik op: gesprek beantwoorden/ophangen of opnames pauzeren/afspelen.
 • 2 klikken: Volgende opname. (Werkt mogelijk niet op sommige telefoons of applicaties)
 • 3 klikken. Vorige opname. (Werkt mogelijk niet op sommige telefoons of applicaties)

Het wordt aanbevolen zoek in de appstore vanaf onze mobiele telefoon compatibele applicatie: met deze functies gebruik de kit om nummers of opnames af te spelen. Voor iPhone wordt aanbevolen: https://apps.apple.com/es/app/grabadora-de-voz/id685310398 

6 - De microfoon werkt niet

Stap-5-Nano
Jack-adapteraansluiting - Nano

De ingebouwde microfoon kan werken niet op mobiele telefoons met een niet-originele adapter, zoals bijvoorbeeld meestal gebeurt op de iPhone. Het wordt aanbevolen om een originele adapter of gebruik een andere mobiele telefoon. Deze microfoon werkt niet meer als u de microfoon via een kabel aansluit.

De bedrade microfoon moet op de rode connector worden aangesloten. Als de bedrade microfoon niet werkt, moet u dat verifiëren is volledig aangesloten omdat het voor de veiligheid moeilijk is om onbedoelde ontkoppeling te voorkomen. Controleer of originele adapter om de 3.5 mm hoofdtelefoonaansluiting te verkrijgen als onze mobiele telefoon deze niet heeft. Probeer bovendien start de mobiel opnieuw op en controleer de audio-uitvoerinstellingen van de mobiel. Als het nog steeds niet werkt, wordt dit aanbevolen probeer het met een andere mobiel.

7 - Ik kan het oortje niet verwijderen

Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap-6-Nano-V4
Stap-7-Nano

Mogelijk moet u het meerdere keren proberen totdat het met succes is verwijderd.

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallenControleer of het nog in je oor zit door de Kit aan te sluiten en te controleren of je het hoort tijdens het afspelen van een nummer.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap-2-Nano

8 - De Choke Collar werkt niet meer

Stap-2-Nano

Oortjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Om deze reden het is onmogelijk dat nano-oortjes niet werken en het probleem zal de inductorkraag, de batterijen of de mobiel zijn.

Waarschijnlijk zijn de batterijen aangesloten gebleven en zijn de batterijen leeg. Vergeet niet de batterijen los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van het apparaat om te voorkomen dat ze downloaden. Trek nooit aan de draden om hem los te koppelen, wrik hem omhoog. 

Als de batterijen opgeladen zijn volg de stappen die in de sectie worden aangegeven 2 Ik hoor niets of heel zacht.

⚠ Als de kit niet werkt, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.

WAARSCHUWING: Gebruik of bewaar het product niet in de buurt van andere elektronische apparatuur, omdat het magnetische veld van aangrenzende elektrische apparatuur het product ernstig kan beschadigen of storen. Gebruik dit product ook niet als u een gehoorverlies heeft dat mogelijk is aangetast, als u gehoorapparaten gebruikt of als u een pacemaker of een ander elektronisch medisch apparaat gebruikt.

Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Nano / Nano + microfoon

Modelnummer: N-01/N-02

Productidentificatie: B084D9N8W9 / B08J8D77BP

Elektrisch vermogen: 2 x 9 V, 300-1000 mAh (Vereist 2 9V batterijen niet inbegrepen)

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa