Nano V2-oortelefooninstructies

Wat is een nano-oortje?

Oortje-Nano-Mini-Oortelefoon-Spy
Een nano-oortje is een koptelefoon heel klein draadloos die in het oor wordt ingebracht en volledig verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage… De Nano Earpiece is het meest populaire model en een van de bestsellers, maar de werking ervan kan complex zijn zonder gids.

Wat is een Vip Pro Pinganillo?

Vip Pro-oortjes
Een VIP Pro-oortje is een koptelefoon klein formaat draadloos die in het oor wordt gestoken en verborgen blijft. Dit type verborgen koptelefoon wordt meestal gebruikt voor spieken bij examens, gebruik in presentaties, spionage...

Hoe werken de Nano en Vip Pro Pinganillo?

De twee soorten oortjes werken met behulp van technologie elektromagnetische inductie. De inductorkraag genereert een inductiegolf die een trilling in de oordopjes veroorzaakt, wat resulteert in het geluid. Dankzij inductietechnologie die we kunnen gebruiken verborgen oortjes met een zeer klein formaat en bestand tegen remmers.
 
El nano-oortje reageert op inductieve golven trillen en geluid genereren. Hij VIP Pro-oortje vereist een batterij die inductieve golven versterkt, waardoor meer volume ontstaat dan het nano-oortje, en kan worden gebruikt in luidruchtige omgevingen
Inductieve golven Oortelefoon Nano V2 Vip Pro SuperMini
Inductieve golven van de Nano V2-inductorkraag met Vip Pro SuperMini

Zijn de Pinganillo Nano en Vip Pro veilig?

Ja, de twee oortjes ze zijn volkomen veilig. Beide ze werken omdat ze reageren op elektromagnetische inductie uitgezonden door de inductiekraag geluid maken. De nano-oortje heeft geen elektrische circuits en met de veroorzaakte trillingen genereert het geluid. Hij Het Vip Pro-oortje heeft een batterij nodig om de inductie die door de halsband wordt ontvangen te versterken.
Meer informatie vindt u in het hoofdstuk over veiligheid en naleving van het product aan het einde van het web.

Technische kenmerken

Het nano-oortje is de kleinste hoofdtelefoon op de markt met een grootte vergelijkbaar met die van een linze. Blijft over totaal verborgen van buitenaf onzichtbaar zijn.
De Nano V2-inductiekraag integreert een oplaadbare batterij binnen. Deze batterij kan worden opgeladen 100% in ongeveer 1 uur.
De inducerende halsband zendt inductieve golven uit waardoor het nano-oortje trilt en geluid genereert. Het nano-oortje opladen is niet nodig.
De opnames Ze worden opgeslagen op een microSD inbegrepen in de inductiekraag 512 MB met maximaal 8 uur opnametijd. Ondersteunt microSD tot 16GB.
De autonomie van de halsband is Afhankelijk van het volume ongeveer 3 uur. De inductiehalsband moet uitgeschakeld zijn wanneer deze niet in gebruik is en tijdens het opladen.

Inhoud pakket

Inhoud Nano V2 Vip Pro SuperMini oortelefoonset

1 - Trekkermagneet

2 - Uittrekstang

3 - Nano-oortjes (2 magnetische eenheden)

4 - Nano V2-inductorkraag met drukknoppen

5 – MicroSD 512 MB (ingebracht in halsband)

6 – USB-Type C-adapter

7 – USB-MicroUSB-adapter

+ Vip Pro SuperMini/UltraMini-oortje

8 – Vip Pro SuperMini- of UltraMini-oortje

9 – 2 Batterijen 337/SR416SW

Instructies

Stap 0 - Origineel product PingaOculto

PingaOculto

Controleer of het een origineel product van PingaOculto controleren of het merk dat op het product staat hetzelfde is.

Als u twijfelt of het origineel is, kunt u contact met ons opnemen, dan zullen wij het verifiëren. Neem contact met ons op via: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 1 - Bewaar opnames op microSD

Fabrieksnummers zijn opgenomen in de MP3 om te testen, ze kunnen na het testen worden verwijderd.
microSD en USB Nano V2
microSD en adapter

De opnames worden opgeslagen op een microSD van 512 Mb die in de zijkant van de inductiekraag wordt gestoken en een opslagcapaciteit biedt van ongeveer 8 uur aan opnames. De inductorkraag accepteert een kaart microSD tot 16 GB. Om deze te wijzigen, duwt u de geïntegreerde 512 Mb microSD naar binnen en herhaalt u het proces om de nieuwe microSD te plaatsen totdat u een klik hoort.

naar opnames opslaan op de microSD kunt u:

 • Plaats de microSD in de inductiehalsband, zet de halsband aan met de AAN/UIT-schakelaar aan de zijkant en sluit de USB aan op de computer.
 • Gebruik de meegeleverde USB-microSD-adapter om verbinding te maken met uw computer (snellere overdracht).
 • Gebruik de USB-USB-Type C-adapter (snellere overdracht).

Het is belangrijk dat ze worden bewaard .mp3-indeling (als ze er niet zijn, kunt u ze via internet converteren: https://convertio.co/es/audio-converter/), worden opgeslagen in de root (geen mappen) en bestel ze met nummers. Daarnaast kunt u ook de grootte van opnamen verkleinen ze comprimeren met behulp van internet: https://www.mp3smaller.com/ en verhoog het volume van de opnames in: https://www.mp3louder.com

⚠ Als de opnamen niet correct zijn geordend bij het afspelen of beluisteren van de nummers die al zijn verwijderd, moet de microSD worden geformatteerd. Sluit hem aan op de computer en formatteer hem in FAT32-formaat.

Nano V2 mp3-bestanden

Stap 2 - Stroom- en statuslampjes

De halsband wordt met weinig of geen kosten verzonden, Het wordt aanbevolen om het op te laden voor het eerste gebruik. (Zie stap 7)
NANO V2 LED AANUIT USB

Schakel de Nano V2-inductorkraag in de schakelaar in de AAN-stand zetten. zal de Groene LED na enkele seconden als de neklus is opgeladen. Wacht zodat de halsband de microSD kan lezen bij het opstarten. De geleide bij ontsteking geeft aan:

 • groen lampje knippert: Nieuwe opname in het geheugen laden en afspelen starten.
 • Continu groen licht: De microSD kan niet worden gelezen, deze is niet in de halsband geplaatst.

Wanneer opnames worden afgespeeld, geeft de LED aan:

 • Continu groen licht: Gepauzeerde opname.
 • groen lampje knippert: Afspelen, opnemen wijzigen of knop ingedrukt.

wanneer hij aan het opladen is, geeft de LED aan:

 • continu rood licht: Opladen.
 • geen licht: Inductorkraag 100% opgeladen.

Stap 3 - Oortelefoontype

Dit model kan alleen worden gekocht met het Nano-oortje of ook met een Vip Pro-type oortje. De nanopinguïn biedt weinig volume en kan alleen gebruikt worden in geluidsarme omgevingen zoals examens of bibliotheken. De Spy Oortelefoon Vip Pro biedt meer volume en kan gebruikt worden in omgevingen met of zonder lawaai.

Selecteer het oortelefoonmodel om de configuratiestappen te zien

Stap 4 - De kit gebruiken met Vip Pro-oortje

Stap 4.1 - Stapelintroductie

Selecteer het oortelefoonmodel tussen de Vip Pro SuperMini (vleeskleur) of de Vip Pro UltraMini (zwarte kleur)

Vip Pro Ultra Mini

Typen VIP Pro UltraMini

Selecteer het type Vip Pro UltraMini-oortje. Beide hebben dezelfde werking, alleen door de extractiemethode te variëren. Bij type A met trekstang en bij type B met doorzichtige draad.

Type A

AANDACHT - Om het Vip Pro UltraMini TYPE A oorstukje uit uw oor te verwijderen, moet de batterij in het oorstukje worden geplaatst.
U mag het Vip Pro UltraMini-oortje NOOIT in uw oor plaatsen zonder eerst de batterij te plaatsen. op de oortelefoon of de extractorbalk werkt niet.
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij

Schroef de zwarte dop van het oortje en plaats de stapel de positieve pool naar boven gericht. dan schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst op de oortelefoon en zou moeten intrekken indien niet te gebruiken om het downloaden te voorkomen. Het voor deze versie vereiste stapelmodel is 379-SR521SW.

Type B

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef de zwarte dop van het oortje en plaats de stapel de positieve pool naar boven gericht. dan schroef de dop er weer op controleren laat het blijven correct geschroefd.

De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst op de oortelefoon en zou moeten intrekken indien niet te gebruiken om het downloaden te voorkomen. Het voor deze versie vereiste stapelmodel is 337-SR416SW.

VIP Pro Super Mini

Stap 1 VIP Pro Mini

Schroef het zwarte deksel van de spionageheadset los en plaats de batterij met de positieve pool omhoog (waar staan ​​de letters van het merk en het model van de batterij is de positieve pool).

Schroef vervolgens de dop er weer op en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.

La de batterij begint te ontladen zodra deze wordt geplaatst op de spionageheadset en moet worden verwijderd als deze niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen.

Het batterijmodel dat nodig is voor de VIP Pro Spy-headset is 337-SR416SW.

Stap 4.2 - Reiniging Controleer werking

Dit geluid, vergelijkbaar met een niet-afgestemde radio, is normaal in alle Vip Pro Earpieces. Het komt door de constante versterking van de inductieve golven die door het inductieve element worden uitgezonden. Dit geluid neemt af als er iets wordt afgespeeld en als het batterijvermogen afneemt. Dankzij deze technologie hebben we een grote autonomie en een zeer kleine koptelefoon.
Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini oortje

First, maak het oor goed schoon met een wattenstaafje, oorreinigingsspray of water en goed afdrogen. Maak vervolgens de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees voorzichtig bij het verwijderen van de oorsmeer dat belemmert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

Houd de spionageheadset dicht bij uw oor en Controleer of u een geluid hoort dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio.

Dit geluid geeft aan dat dit zo is ingeschakeld en werkt naar behoren.

⚠ Als het geluid erg hard is en hoorbaar is zonder het oorstukje in uw oor, schroef dan de dop los en controleer of de batterij met de positieve pool + naar boven gericht is geplaatst en schroef de dop er voorzichtig weer op. Als het deksel of de batterij niet is uitgelijnd, maakt het dit geluid.

⚠ Als u het geluid niet kunt horen dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio, controleer dan of de batterij correct is geplaatst met de positieve + kant naar boven gericht en draai de dop er voorzichtig weer op. Als u de batterij lange tijd in de batterij hebt laten zitten, is deze leeg en moet u de andere batterij in de set of een nieuwe gebruiken om hem weer aan het werk te krijgen.

Stap 4.3 - Introductie en plaatsing van de kit

Introductie Vip Pro UltraMini oortje

Plaats het oortje in het linkeroor. Je kunt hem ook rechts inbrengen, maar links horen we over het algemeen beter. U kunt met uw vinger tegen het oorstukje duwen. Het wordt niet aanbevolen om het te veel in te voegen, omdat het niet nodig is om het te verbergen.

Gebruiksdiagram-Pinganillo-Nano-V2-Drukknoppen-Vip-Pro

Plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten zodat de oortelefoon het geluid opvangt.

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Druk op de volumeknop ➕ zonder het ingedrukt te houden om het volume van de inductiekraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus. Wanneer je een hoort fluit betekent dat de volume is maximaal* op de ketting. ⚠ Als je deze knop ingedrukt houdt, gaat hij niet omhoog het volume

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducer-kraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare (meestal 50-70%) op de halsband (u kunt het volume verlagen door op de volumeknop te drukken en het verhogen door op de + knop te drukken).

⚠ Als u de opname niet via het oorstuk kunt horen, maar u hoort wel het geluid van de radio zonder afstemming, controleer dan of de inductiekraag om de nek zit en of het volume op de inductiekraag niet op het minimum staat. Als u meer hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op: WhatsAppen +34 644 098 320.

⚠ Als u het geluid van een niet-afgestemde radio niet kunt horen, controleer dan of de batterij correct is geplaatst met de positieve + kant naar boven gericht en draai de dop er voorzichtig weer op. Als u de batterij lange tijd in de batterij hebt laten zitten, is deze leeg en moet u de andere batterij in de set of een nieuwe gebruiken om hem weer aan het werk te krijgen.

U bent nu klaar met het configureren van de oortelefoon VIP-professional. Je kunt volgen met instructies in:

Stap 5 - De Nano Earpiece Kit gebruiken

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.

Stap 5.1 - Kitonderdelen

Nano-oortelefoononderdelen

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

Stap 5.2 - Testfunctie

Test Nano-inductorkraag V2-V3-V4-V5-V7

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductorkraag, die moet zijn gerold zoals op de foto. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert op dezelfde manier op inductieve golven als de oordopjes, trilt en veroorzaakt het geluid, daarom zullen we deze samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren.

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Tijdens het spelen, breng uw oor dicht bij de extractormagneet en de oorstukjes die in contact komen met de inductiekraag en controleer of het hoorbaar is of trilt. Als het niet hoorbaar is of trilt, druk op de knop volume ➕ om het volume van de inductorkraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus, tussen het minimum en het maximum. ⚠ Als je deze knop ingedrukt houdt, gaat hij niet omhoog het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.

Si trillen en/of hoorbaar zijn de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als ze niet trillen of niets horen, controleer dan het formaat van de opnames (moet .mp3 zijn) en controleer of de inductiekraag is opgeladen, of de kabel is opgerold zoals op de afbeelding, of u de extractormagneet en de twee oordopjes aan de kabel vastzitten en dat het volume maximaal is tijdens het afspelen van de opname. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 5.3 - Introductie van Nano Earpiece

Deze stap Het is de meest complexe en er zijn mogelijk meerdere pogingen nodig om de juiste invoer te verkrijgen.. Si NEE voer het correct in u hoort weinig of helemaal niet
Het wordt aanbevolen Houd het oor zo schoon mogelijk voor een correcte inbrenging van het oorstukje. We raden aan om het te gebruiken voordat u het introduceert wattenstaafjes en/of spray voor oorreiniging
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Stap 5.4 - Kitplaatsing en volumeregeling

Gebruiksdiagram-Pinganillo-Nano-V2-drukknoppen

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten zodat de oortelefoon het geluid opvangt. 

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Druk op de volumeknop ➕ om het volume van de inductorkraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus, tussen het minimum en het maximum. Wanneer je een hoort fluit betekent dat de volume is maximaal* op de ketting. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, wordt het volume niet verhoogd. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.

Controleer of het volume dat het biedt voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume is verhoogd, de halsband voldoende is opgeladen en zich in de nek bevindt).

Als u heel zacht hoort, Plaats ook het andere oortje in uw rechteroor of probeer het volume van de Nano V2 Neckloop hoger te zetten (30 niveaus tussen minimum en maximum volume).

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen, aangezien wanneer u probeert er een in elk oor te steken, de eerste misplaatst zal zijn bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume in de halsband is niet maximaal, de neklus heeft onvoldoende lading of zit niet in de nek).

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducer-kraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare (meestal 50-70%) op de halsband (u kunt het volume verlagen door op de volumeknop te drukken en het verhogen door op de + knop te drukken).

Stap 6 - Multifunctionele en volumeknoppen

De volgende/vorige knoppen op de inducerhalsband zijn vergrendeld omdat ze zijn vervangen door de knopen die zich op de voeten bevinden. 
NANO V2-knop vergrendeld

De drukknoppen op de voeten hebben verschillende functies:

 • 1 klik op de drukknop: Volgende/vorige opname.
 • Pauzeknop: Snel vooruit/achteruit.

De De volumeknoppen van de Nano V2 hebben verschillende functies:

 • Hold-knop ➕ : Schakelen tussen afspeelmodus (in volgorde-willekeurig-herhalen)
 • 1 klik op de knop ➕ : Verhoog het volume. Wanneer het volume maximaal is, klinkt er een pieptoon door de oortelefoon. De inductiehalsband heeft 30 volumeniveaus. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, gaat hij niet omhoog het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.
 • 1 Klik Knop ➖ : Verlaag het volume. Als het volume minimaal is, hoor je niets via de oortelefoon. De inductiehalsband heeft 30 volumeniveaus. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, wordt deze niet gedownload het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.
 • Hold-knop ➖ : Begin met opnemen vanaf het begin.

*⚠🔋❗Het maximale volume op de inductiekraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare niveau (normaal gesproken 50-70%) op de inductorkraag (u kunt het volume aanpassen met de + en – knoppen op de inductorkraag).

Stap 7 - Batterij, oorstukje en batterij verwijderen

Vergeet niet de neklus uit te schakelen terwijl het niet in gebruik is en terwijl het wordt opgeladen.

Carga de Bateria

NANO V2 LED-opladen

La autonomie van het Nano V2-apparaat is ongeveer 3 uur.

Maak verbinding om hem op te laden el USB naar een computer of oplader tot 5V en 1A. De geschatte tijd van opladen is 1-1,5 uur. Het apparaat is volledig opgeladen wanneer het rode lampje verdwijnt tijdens het opladen. Tijdens het opladen moet de Nano V2 uitgeschakeld zijn.

⚠ Om de levensduur van de batterij te verlengen, moet de batterij minstens één keer per 1 maanden worden opgeladen/ontladen.

Oortelefoon verwijderen

Stap 7.1 - Het Nano-oordopje verwijderen

Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap 6 Nano V4-oortelefoon
Stap 7 Nano-oortje

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallen, controleer dan of het nog steeds in uw oor zit door de kit aan te sluiten en controleer of u het hoort wanneer u een opname op maximaal volume afspeelt.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Het wordt aanbevolen om het oorstukje schoon te maken met water of alcohol, de trekmagneet en de trekstang voor en na elk gebruik.

Tenslotte vergeet niet de halsband uit te zetten inductor om te voorkomen dat deze ontlaadt. 

Stap 7.2 - Het Vip Pro-oortje verwijderen

Selecteer het oortelefoonmodel tussen de Vip Pro SuperMini (vleeskleur) of de Vip Pro UltraMini (zwarte kleur)

Vip Pro Ultra Mini

Typen VIP Pro UltraMini

Selecteer het type Vip Pro UltraMini-oortje. Beide hebben dezelfde werking, alleen door de extractiemethode te variëren. Bij type A met trekstang en bij type B met doorzichtige draad.

Type A

AANDACHT - Om het Vip Pro UltraMini TYPE A oorstukje uit uw oor te verwijderen, moet de batterij in het oorstukje worden geplaatst.
U mag het Vip Pro UltraMini-oortje NOOIT in uw oor plaatsen zonder eerst de batterij te plaatsen. op de oortelefoon of de extractorbalk werkt niet.
Extract Vip Pro UltraMini Bar

Verwijder het oorstukje door het verwijderstaafje in uw oor te steken. Vergeet niet dat dit gemagnetiseerd is voor de batterij, dus Plaats het oorstukje nooit in uw oor zonder eerst de batterij te plaatsen.

Tenslotte vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de oortelefoon dus hij download niet.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Type B

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

VIP Pro Super Mini

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

de pinguins kunnen complexe producten zijn in de werking ervan. Kijk hieronder de frequente problemen nano-pinguïn v2 en zijn oplossing.

1 - Werkt niet

Nano-oordopjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Om deze reden het is onmogelijk dat nano-oortjes niet werken en Het probleem zal de inducer-halsband of de vijlen zijn. Volg de stappen en testen aangegeven in de volgende sectie (2 – Ik hoor niets of heel zacht).

Si het VIP Pro-oortje werkt niet volg de onderstaande controles:

Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees zeer voorzichtig met het verwijderen van oorsmeer dat het oorstuk blokkeert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als het lange tijd op de spionageheadset is blijven zitten, wordt het gedownload en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als deze niet wordt gebruikt.

 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waarbij de letters van het merk en het batterijmodel de positieve pool zijn).

 • Schroef de dop er weer open zorg ervoor dat deze stevig vastgeschroefd is.

Als u het geluid hoort dat lijkt op een niet-afgestemde radio door het oorstukje in uw oor te plaatsen met de batterij erin, het oortje werkt en het probleem zal een ander zijn. Volg de stappen die in het volgende gedeelte worden aangegeven (2 – Ik hoor niets of heel zacht).

⚠ De batterij begint te verbruiken vanaf het moment dat deze is geplaatst in de oortelefoon en moet worden verwijderd als het niet wordt gebruikt om ontlading te voorkomen. 

2 - Ik hoor niets of heel zacht

Dit is een van de meest voorkomende problemen bij de pinguïns bestaan meerdere mogelijke redenen waar je niets of heel weinig van hoort. We gaan een reeks tests uitvoeren:
Nano V2 mp3-bestanden

Controleer op de microSD geïntegreerd in de inductorkraag:

 • De dossiers zijn binnen Mp3-formaat. Als ze er niet zijn, kunt u ze via internet converteren: https://convertio.co/es/audio-converter/
 • De opnames staan ​​niet in mappen, moeten ze zich in de root van de microSD bevinden.
 • De microSD is maximaal 16GB.
 • De microSD is correct in de halsband geplaatst Spoel.

Es Het is raadzaam om het opnieuw te proberen met een enkel bestand in MP3-formaat van een liedje als dit: https://www.pingaoculto.es/wp-content/uploads/2024/04/Interupt、Luna-LePage-Power-In-Your-Soul.mp3. Als het met dit bestand werkt, is er een probleem met de bestanden.

Met welke van de twee oortjes heb je het probleem?

Spy Oortelefoon Nano

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.
Accessoires voor nano-oortelefoons

Extractorstang, extractormagneet en oortjes

De pinguins (in de afbeelding aangegeven met het cijfer 3) zijn de twee kleinste stukjes en zouden moeten deel met de nagel. Je vindt ze in de Kit in a bag. Ook inbegrepen zijn uittrekstang (2 op de foto) en de trekker magneet (1 op de afbeelding).

NANO V2 LED AANUIT USB

Schakel de Nano V2-inductorkraag in de schakelaar in de AAN-stand zetten. zal de Groene LED na enkele seconden als de neklus is opgeladen. Wacht zodat de halsband de microSD kan lezen bij het opstarten. De geleide bij ontsteking geeft aan:

 • groen lampje knippert: Nieuwe opname in het geheugen laden en afspelen starten.
 • Continu groen licht: De microSD kan niet worden gelezen, deze is niet in de halsband geplaatst.

Wanneer opnames worden afgespeeld, geeft de LED aan:

 • Continu groen licht: Gepauzeerde opname.
 • groen lampje knippert: Afspelen, opnemen wijzigen of knop ingedrukt.

wanneer hij aan het opladen is, geeft de LED aan:

 • continu rood licht: Opladen.
 • geen licht: Inductorkraag 100% opgeladen.
Test Nano-inductorkraag V2-V3-V4-V5-V7

plaats de extractormagneet en de twee oordopjes samen en plaats ze in contact met de inductorkraag, die moet zijn gerold zoals op de foto. De extractormagneet, die ook van piëzo-elektrisch materiaal is gemaakt, reageert op dezelfde manier op inductieve golven als de oordopjes, trilt en veroorzaakt het geluid, daarom zullen we deze samen met de oordopjes gebruiken om de test uit te voeren.

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Tijdens het spelen, breng uw oor dicht bij de extractormagneet en de oorstukjes die in contact komen met de inductiekraag en controleer of het hoorbaar is of trilt. Als het niet hoorbaar is of trilt, druk op de knop volume ➕ om het volume van de inductorkraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus, tussen het minimum en het maximum. ⚠ Als je deze knop ingedrukt houdt, gaat hij niet omhoog het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.

Si trillen en/of hoorbaar zijn de uitrusting Het werkt correct.

⚠ Als ze niet trillen of niets horen, controleer dan het formaat van de opnames (moet .mp3 zijn) en controleer of de inductiekraag is opgeladen, of de kabel is opgerold zoals op de afbeelding, of u de extractormagneet en de twee oordopjes aan de kabel vastzitten en dat het volume maximaal is tijdens het afspelen van de opname. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Als je in de vorige stap bij het uitvoeren van de test hebt gemerkt hoe de extractormagneet trilt samen met de oortjes of geluid, de kit werkt correct en het probleem is:

 • El inductorkraag heeft geen lading of heeft een lage lading.
 • El inductiekraag zat niet om de nek terwijl u wordt getest met het oorstukje in het oor.
 • El Het volume van het opnamebestand is te laag. Via internet kunnen ze in volume worden vergroot https://www.mp3louder.com.
 • El volume van de inducerhalsband is laag. Het kan worden verhoogd door op de knop + te drukken (zonder het ingedrukt te houden). Er zijn 30 volumeniveaus en deze mag niet te luid worden ingesteld om de autonomie te vergroten.
 • Het oortje is niet correct geplaatst. (De MEEST waarschijnlijke optie). Volg de stappen voor het invoeren van de oortjes opnieuw:
Accessoires voor nano-oortelefoons
Introduceer Nano-oortelefoon
Nano-oortelefoon introductie

Enter eerst een pinguïn (slechts een van de twee die in de afbeelding verschijnen, aangegeven met een 3) in het linkeroor (we horen beter door het linkeroor dan door het rechter) via de volgende procedure:

 1. Draai uw hoofd 90º zodat het linkeroor waar we het oorstukje gaan inbrengen naar boven wijst.
 2. dan laat het oorstukje in uw oor vallen (Probeer nooit het oorstukje in te brengen met een wattenstaafje of iets dergelijks, omdat het dan niet correct wordt ingebracht).
 3. dezelfde positie behouden met je hoofd gedraaid, schud je hoofd en maak cirkelvormige bewegingen totdat u merkt dat er een druppel water in het oor valt en/of het verstopte oor.

 ⚠ Mogelijk moet u deze stap meerdere keren herhalen ⚠

➕ naar controleer of het oortje correct is geplaatst, leg je hand voor je oor (zodat het oortje niet op de grond valt) en draai je hoofd naar de andere kant. Als het oortje gemakkelijk uit uw oor komt bij het draaien van het hoofd is dat het NIET correct is ingevoerd. U moet de introductiestappen herhalen.

➕ kan ook controleer of het correct is geplaatst door te controleren of een andere persoon het oorstukje niet in het oor ziet. Als je het kunt zien, NEE het is goed ingevoerd.

🔧 Tip: er zijn momenten waarop Het oortje heeft alleen een klein duwtje nodig correct ingevoerd te worden. Als, plaats de extractormagneet achter uw oor, dicht bij de nek. U zult merken hoe het oortje beweegt en u kunt het plaatsen afmaken.

🔧 Tip 2: Er zijn bepaalde mensen die meer oorsmeer ophopen, vooral in het binnenste deel van het oor, waardoor moeilijker om het oortje in te brengen. herinneren maak het oor schoon met Reinigingssprays en stokken voor de oren. Meestal heb je alleen nodig oefen meer om het correct in te voeren. Als je het niet kunt invoeren het wordt aanbevolen dat u een oor schoonmaken oorsmeerpluggen te verwijderen.

⚠ Als u het niet kunt invoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Gebruiksdiagram-Pinganillo-Nano-V2-drukknoppen

Wanneer het oortje correct is geplaatst in het linkeroor, plaats de kit zoals deze op de afbeelding wordt weergegeven, herinnerend dat de inductiekraag moet altijd onder de kleding in de nek zitten zodat de oortelefoon het geluid opvangt. 

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Druk op de volumeknop ➕ om het volume van de inductorkraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus, tussen het minimum en het maximum. Wanneer je een hoort fluit betekent dat de volume is maximaal* op de ketting. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, wordt het volume niet verhoogd. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.

Controleer of het volume dat het biedt voldoende is een pinguin (voldoende in de meeste gevallen) als we het oortje correct hebben geplaatst, als het volume is verhoogd, de halsband voldoende is opgeladen en zich in de nek bevindt).

Als u heel zacht hoort, Plaats ook het andere oortje in uw rechteroor of probeer het volume van de Nano V2 Neckloop hoger te zetten (30 niveaus tussen minimum en maximum volume).

 (Een enkel oortje in het linkeroor wordt aanbevolen, aangezien wanneer u probeert er een in elk oor te steken, de eerste misplaatst zal zijn bij het inbrengen van de tweede). (Het is ZEER waarschijnlijk dat als we niet goed horen met een oorstukje in het linkeroor, dit komt doordat we het oorstukje niet goed hebben ingebracht, het volume in de halsband is niet maximaal, de neklus heeft onvoldoende lading of zit niet in de nek).

*⚠🔋❗Het maximale volume in de inducer-kraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare (meestal 50-70%) op de halsband (u kunt het volume verlagen door op de volumeknop te drukken en het verhogen door op de + knop te drukken).

Spy Oortelefoon Vip Pro

Reinig oor en oorstukje
Introductie Vip Pro UltraMini-oortelefoonbatterij
Gebruiksdiagram-Pinganillo-Nano-V2-Drukknoppen-Vip-Pro
 • Maak de oortelefoongaten schoon met een fijne naald en wees zeer voorzichtig met het verwijderen van oorsmeer dat het oorstuk blokkeert en kan ervoor zorgen dat je niets hoort.

 • Controleer of de batterij is opgeladen. Als het lange tijd op de spionageheadset is blijven zitten, wordt het gedownload en u moet een nieuwe batterij gebruiken. De batterij raakt leeg, zelfs als deze niet wordt gebruikt.

 • Schroef de zwarte dop los van de spionageheadset en plaats de batterij met de positieve pool naar boven gericht (waarbij de letters van het merk en het batterijmodel de positieve pool zijn).

 • Schroef de dop er weer open zorg ervoor dat deze stevig vastgeschroefd is.

  Als je een hoort geluid dat lijkt op dat van een niet-afgestemde radio Wanneer u het spionage-oortje in uw oor steekt terwijl de batterij is geplaatst, de spionageheadset werkt en het probleem is een ander probleem.

Plaats de inductiehalsband om de nek en het oorstukje in het oor en controleer of de microSD in de zijkant van de halsband met de opnamen is geplaatst.

een opname afspelen op de knop drukken ⏯ en verifieer dat de groene led knippert. Druk op de volumeknop ➕ om het volume van de inductorkraag te vergroten. Het volume heeft 30 niveaus, tussen het minimum en het maximum. Wanneer je een hoort fluit betekent dat de volume is maximaal* op de ketting.

⚠ De batterij begint leeg te raken vanaf het moment dat deze is geplaatst in het oorstukje en moet worden verwijderd als u het niet gaat gebruiken.

⚠🔋❗Het maximale volume in de inducer-kraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare (meestal 50-70%) op de halsband (u kunt het volume verlagen door op de volumeknop te drukken en het verhogen door op de + knop te drukken).

3 - Ik hoor maar uit één oor / oortje

Als het vip pro-oortje werkt, zal het nano-oortje zeker werken. Dit komt omdat het nano-oortje werkt vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt.
Het is aan te raden om het vip pro oortje eerst te testen als je een kit met een vip pro oortje hebt aangeschaft.
Introduceer Nano-oortelefoon

Bij nano-oortjes is dit falen onmogelijk. Als het ene apparaat werkt, werkt het andere ook. Dit komt omdat de oortjes werken vanwege het materiaal ze zijn gemaakt van een piëzo-elektrisch materiaal en niet vanwege interne elektronica in de oortjes. Het materiaal reageert op de inductiegolven van de inductiekraag door te trillen en geluid maken.

Hoogstwaarschijnlijk het oorstukje is niet correct in het oor geplaatst, we verwarren de afzuigmagneet met de oordopjes of twee oordopjes samen die laten we meer horen door één oor (Normaal gesproken horen we meer via het linkeroor).

Als het volume dat door het oorstukje in één oor wordt verkregen voldoende is, wordt aanbevolen om het met een enkel oorstukje te gebruiken en red de ander.

Accessoires voor nano-oortelefoons

4 - Er klinkt een heel hard geluid, zoals een bij

Onafgestemd radioachtig geluid is normaal in alle Vip Pro-spionagehoofdtelefoons. Dit komt door de constante versterking van de inductieve golven die door de kraag worden uitgezonden.
Als het geluid erg luid is, en Je kunt het horen, zelfs als het niet in je oor zit, Volg onderstaande stappen:
Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Als het geluid erg luid is en zelfs met de oortelefoon uit het oor te horen, schroef de dop los en Controleer of de batterij met de pluspool + naar boven is gericht en dat de dop correct is vastgeschroefd en uitgelijnd. Als het probleem aanhoudt, verwijdert u de kap opnieuw en Trek voorzichtig met uw vingernagel of pincet aan de veer in de oortelefoon. Dus, wordt vervormd en er wordt correct contact gemaakt. Kan zijn noodzakelijk voer deze afstelling af en toe of bij het eerste gebruik uit.

5 - Opnamen zijn niet in orde

Nano V2 mp3-bestanden

Als de opnames zijn niet in orde en nu heeft ze genummerd van de weg: 1.mp3,2.mp3,3.mp3... of als u naar opnames luistert die al in de microSD zijn verwijderd, moet u deze formatteren FAT32. 

Sla de opnames eerst op uw computer of mobiel op en ga vervolgens verder met het formatteren van de microSD. U kunt op Google controleren hoe u een microSD formatteert op Mac/Windows of andere apparaten.

ook de afspeelmodus is mogelijk gewijzigd. Om deze te wijzigen, moet u de + knop op de inductiekraag ingedrukt houden, waarna deze zal wisselen in willekeurige volgorde herhalen.

6 - Continu groen licht en werkt niet

NANO V2 LED AANUIT USB

Het is groen licht is stabiel moet worden geverifieerd:

 • microSD ingebracht in de zijkant van de inductiekraag.
 • microSD tot 16GB
 • Wij hebben op de knop gedrukt. Afspelen/pauzeren en de groene lichtstatus veranderen niet.
 • We hebben de bestanden niet in MP3-formaat ingevoerd of de bestanden zijn beschadigd.
 • We hebben grote opnames geïntroduceerd, we moeten hun omvang via internet verkleinen https://www.mp3smaller.com/es/.

Es Het is raadzaam om het opnieuw te proberen met een enkel bestand in MP3-formaat van een liedje als dit: https://www.pingaoculto.es/wp-content/uploads/2024/04/Interupt、Luna-LePage-Power-In-Your-Soul.mp3. Als het met dit bestand werkt, is er een probleem met de bestanden.

7 - De knop werkt niet of niet zoals het hoort

De volgende/vorige knoppen op de inducerhalsband zijn vergrendeld omdat ze zijn vervangen door de knopen die zich op de voeten bevinden. 
NANO V2-knop vergrendeld

Het is belangrijk controleer of we de afspeelvolgorde niet hebben gewijzigd door de + knop op de inductiekraag ingedrukt te houden. Om deze te wijzigen, moet u de + knop op de inductiekraag ingedrukt houden, waarna deze zal wisselen in willekeurige volgorde herhalen.

De drukknoppen op de voeten hebben verschillende functies:

 • 1 klik op de drukknop: Volgende/vorige opname.
 • Pauzeknop: Snel vooruit/achteruit.

De De volumeknoppen van de Nano V2 hebben verschillende functies:

 • Hold-knop ➕ : Schakelen tussen afspeelmodus (in volgorde-willekeurig-herhalen)
 • 1 klik op de knop ➕ : Verhoog het volume. Wanneer het volume maximaal is, klinkt er een pieptoon door de oortelefoon. De inductiehalsband heeft 30 volumeniveaus. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, gaat hij niet omhoog het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.
 • 1 Klik Knop ➖ : Verlaag het volume. Als het volume minimaal is, hoor je niets via de oortelefoon. De inductiehalsband heeft 30 volumeniveaus. ⚠ Als u deze knop ingedrukt houdt, wordt deze niet gedownload het volume. Moeten druk op de knop zonder deze ingedrukt te houden.
 • Hold-knop ➖ : Begin met opnemen vanaf het begin.

*⚠🔋❗Het maximale volume op de inductiekraag vermindert de autonomie drastisch. U moet het volume instellen op het minimaal hoorbare niveau (normaal gesproken 50-70%) op de inductorkraag (u kunt het volume aanpassen met de + en – knoppen op de inductorkraag).

8 - Ik kan het oortje niet verwijderen

Met welke van de twee oortjes heb je het probleem?

Spy Oortelefoon Nano

Accessoires voor nano-oortelefoons
Stap 6 Nano V4-oortelefoon
Stap 7 Nano-oortje

Mogelijk moet u het meerdere keren proberen totdat het met succes is verwijderd.

verwijder het oortje de extractiebalk nadert (in de afbeelding aangegeven met een 2) met trekmagneet (aangegeven met een 1) aan de basis naar het oor zoals je kunt zien op de eerste afbeelding.

Nog een ZEER effectieve extractiemethode es vasthouden met één vinger de trekmagneet in het oor en schud je hoofd terwijl je het gedraaid houdt zoals in de tweede afbeelding. Het kan moeilijk te verwijderen zijn de eerste paar keer, maar na meerdere pogingen lukt het wel.

ook het oortje is mogelijk al verwijderd en op de grond gevallen, controleer dan of het nog steeds in uw oor zit door de kit aan te sluiten en controleer of u het hoort wanneer u een opname op maximaal volume afspeelt.

⚠ Als u het niet kunt uitpakken, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

Het wordt aanbevolen om het oorstukje schoon te maken met water of alcohol, de trekmagneet en de trekstang voor en na elk gebruik.

Tenslotte vergeet niet de halsband uit te zetten inductor om te voorkomen dat deze ontlaadt. 

Spy Oortelefoon Vip Pro

Stap 4 Vip Pro Mini-oortje

Verwijder de oortelefoon door met uw vingers aan de transparante draad te trekken. Als je het niet snapt, je kunt proberen de transparante draad mee te trekken pincet.

Tenslotte Vergeet niet om de batterij los te koppelen wanneer u klaar bent met het gebruik van de spionageheadset om verder verbruik te voorkomen.

9 - De Choke Collar werkt niet meer

NANO V2 LED AANUIT USB

Hoogstwaarschijnlijk is blijven branden en de batterij is leeg. Voer een volledige lading uit. Dat is ook mogelijk het volume is gedaald, moet je hem verhogen door herhaaldelijk op de + knop op de Nano V2 te drukken terwijl deze aan staat en speelt. 

Als je al hebt gecontroleerd of je lading hebt en dat het volume van de Nano V2 maximaal is, volg de stappen die in de sectie worden aangegeven 2 -Ik hoor niets of heel zacht van veelvoorkomende problemen.

⚠ Als de kit niet werkt, neem dan contact met ons op om u te helpen: WhatsApp + 34 644 098 320 o E-mail.

10 - Lage autonomie

NANO V2-knop vergrendeld

🔋❗Het volume maximaal in de inductiekraag vermindert de autonomie drastisch. U moet de volume naar hoorbaar minimum (typisch 50-70%) bij neklus (u kunt het volume verlagen door herhaaldelijk op de volumeknop te drukken en verhogen door herhaaldelijk op de + knop te drukken).

kan controleer de Videotutorial samen met instructies om beter te begrijpen hoe het oortje werkt:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.

WAARSCHUWING: Gebruik of bewaar het product niet in de buurt van andere elektronische apparatuur, omdat het magnetische veld van aangrenzende elektrische apparatuur het product ernstig kan beschadigen of storen. Gebruik dit product ook niet als u een gehoorverlies heeft dat mogelijk is aangetast, als u gehoorapparaten gebruikt of als u een pacemaker of een ander elektronisch medisch apparaat gebruikt.

Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Nano V2 / Nano V2 + Vip Pro SuperMini / Nano V2 + Vip Pro UltraMini

Modelnummer: N-03/N-04/N-05

Productidentificatie: B09W1RBS68 / B09Y3LYZTW/ B09W1R5873

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 500 mAh

Elektrisch vermogen: Vermogen: 100-240V 50/60Hz 0.15A

Inclusief batterijen: 2 x zilveroxidebatterijen type 337-SR416SW

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa