Instructies voor mini GSM-spionagemicrofoon

Mini GSM-spionagemicrofoon

Mini GSM-spionagemicrofoon
De GSM Mini Spy-microfoon is een compact en discreet apparaat dat staat je toe vangen geluid op afstand met een telefoontje. Uitgerust met microfoon geïntegreerd van hoge gevoeligheid en audiokwaliteit.  La De opnameautonomie bedraagt ​​ongeveer 12-15 dagen in de standby-modus of 3-5 dagen met geluidscontrolefunctie die dit mogelijk maakt Automatische oproep bij detectie van geluid.

Technische kenmerken

Audio-opname met kwaliteit en hoge gevoeligheid. Bovendien maakt het de automatische geluidsactivering.
Om op afstand te kunnen luisteren, zit er een SIM-kaartsleuf voor het opzetten van la telefoontje.
Inclusief een ingebouwde oplaadbare batterij 300 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 1.5 uur en aanbiedingen tot 15 dagen gebruik.

inhoud

Mini GSM-spionagemicrofoon

Kabel van Carga USB

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

Mini GSM-spionagemicrofoon 4

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden, Sluit aan op de USB-poort van een computer met stroomvoorziening of op een 5V/1A-oplader. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort of een 5 Volt 1 Amp-lader (⚠Maximaal 5V 1AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het blauwe lampje blijft branden en de lading is 100% wanneer het blauwe lampje uitgaat.

Stap 2 - Aan/uit en geluidsactivering

Mini GSM-spionagemicrofoon 3

Plaats een simkaart om het apparaat in te schakelen waarmee u kunt bellen en gebeld kunt worden. Om de simkaart te gebruiken is dat zo de pincode van de simkaart tijdelijk moet verwijderen. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen. Als u de optie niet kunt vinden, Zoek op Google: “verwijder pincode simkaart + mobiel model/merk”.

Wanneer u de SIM-kaart plaatst, er gaat een lampje branden gedurende 3 seconden en het gaat uit, wat aangeeft dat het product is ingeschakeld en klaar is voor gebruik. Om naar de microfoonomgeving te luisteren, belt u het mobiele nummer op de SIM-kaart en na 3 seconden wordt de oproep automatisch beantwoord.

La spraakactivering puede activeren door een sms naar het telefoonnummer te sturen van de SIM-kaart terwijl deze in het product is geplaatst. Voor activeer stembediening, stuur het bericht “1111"(zonder aanhalingstekens); voor schakel het uit, stuur het bericht «0000"(zonder aanhalingstekens). Wanneer er sprake is van een Als het geluid hoger is dan 45dB, zal het apparaat automatisch bellen naar het nummer dat de sms heeft verzonden en we kunnen luisteren.

naar apagar het product, verwijder de simkaart.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Mini GSM-spionagemicrofoon 4

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden, Sluit aan op de USB-poort van een computer met stroomvoorziening of op een 5V/1A-oplader. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort of een 5 Volt 1 Amp-lader (⚠Maximaal 5V 1AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het blauwe lampje blijft branden en de lading is 100% wanneer het blauwe lampje uitgaat.

2 - U ontvangt de oproep niet

Mini GSM-spionagemicrofoon 3

Er kan een Probleem met installatie van simkaart van het product. Controleer of het apparaat is opgeladen en plaats de simkaart, waarbij u de vorm van de chip respecteert. Het is ook mogelijk dat de SIM-pincode is niet verwijderd of de SIM-kaart kan geen oproepen ontvangen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Mini GSM-spionagemicrofoon

Modelnummer: ME-04

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 300 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa