Instructies Mini 2K Wifi Spy Camera

Mini 2K wifi spionagecamera

Mini spionagecamera 2K
De Mini 2K Wifi Spy Camera is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit gemakkelijk en efficiënt. Uitgerust met een 3MP groothoeklens met ingebouwde microfoon, garandeert deze camera een nauwkeurige kleurweergave en een uitstekende beeldkwaliteit. Inclusief opname met nachtzicht en functie van wifi real-time transmissie.

Technische kenmerken

Resolutie van Full HD met reproductie van hoge kwaliteit kleuren en scherpte. Je kunt elke beweging observeren die door de camera wordt vastgelegd.
Maak foto's of video's van kwaliteit met de 3MP groothoeksensor met een lenshoek van 150º, geïntegreerde microfoon y IR CUT HD-nachtzicht.
Bestanden in MP4- OF JPG-formaat Ze worden opgeslagen op een microSD (niet meegeleverd) in de camera. Ondersteunt microSD van 2 GB tot 128 GB (minimaal klasse 10).
De functie van Wi-Fi-streaming Hiermee kunt u de camera in realtime bekijken via de O-Kam-applicatie voor IOS/Android en opnemen in de cloud.
De camera bevat een ingebouwde oplaadbare batterij 1600 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 2-3 uur en aanbiedingen van 7 uur tot 22 dagen, afhankelijk van PIR.

inhoud

Minicamera-inhoud

Mini 2K wifi spionagecamera

Camera-ondersteuning

USB-oplaad- en overdrachtkabel

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Minicameraknoppen

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De camera zendt een uit Geel licht tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het 100% bereikt.

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 2.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de ingebouwde batterij van de camera verkort). 

De camera kan worden opgeladen terwijl hij aanstaat, maar het zal de laadtijd verlengen. Ook is het mogelijk om de camera altijd aangesloten op de lader te gebruiken.

Stap 2 - MicroSD

microSD
Minicameraknoppen

Voorstellen vóór ontsteking MicroSD in de sleuf totdat u een klik hoort. Het wordt aanbevolen om de kaart te formatteren in FAT 32-formaat en een kaart te gebruiken met een Klasse 10 overdrachtssnelheid. De minimaal toegestane maat is 2 GB en het maximum 128 GB.

Stap 3 - Aan/uitzetten

Minicameraknoppen

Zet de camera aan door de schakelaar in de AAN-stand te zetten. Deze schakelaar heeft een aan/uit-functie. Op ontsteking De LED geeft de status van de camera aan:

  • Blauwe LED-flitser – Langzaam: Wachten op Wi-Fi-configuratie.
  • Blauwe LED-flitser – snel: Verbinding verbroken met het Wi-Fi-netwerk dat is geconfigureerd.
  • Blauwe LED – Continu: verbonden met een geconfigureerd Wi-Fi-netwerk.
  • Blauwe en groene LED knipperen – langzaam: Fout in configuratie, het is noodzakelijk om de camera te resetten.

naar zet het uit, zet de schakelaar in de UIT-stand.

Stap 4 - Video-opname

Minicamera achterkant

De camera begint met opnemen vanaf het inschakelen als de microSD-kaart is geplaatst. Standaard is de Loop-opname is ingeschakeld (continue opname). Het is aan te raden stel de camera in met de O-KAM-app zoals aangegeven in de volgende stap bewegingsopname activeren en wijzig andere relevante parameters.

Stap 7 - Wifi bekijken op afstand

Stap 7.1 - Applicatie downloaden

Download de O-KAM Pro-app op uw mobiel door op het Android- of App Store-pictogram (iPhone) te drukken, afhankelijk van het model van uw apparaat. 

Stap 7.2 - Wifi-verbinding

Minicameraknoppen
Wifi-verbinding Spy Key Camera 4K

Zet de camera aan en wacht minimaal 10 seconden zodat de camera wordt ingeschakeld. Wanneer de wifi van de camera is geactiveerd, een blauwe LED zal langzaam knipperen. Ga vervolgens naar de Wi-Fi-instellingen van de mobiele telefoon en maak verbinding met het wifi-netwerk @MC-XXX… Als er bij het verbinden een melding verschijnt die aangeeft dat dit Wi-Fi-netwerk geen internet heeft en de optie toont om de verbinding te behouden of te verbreken, moeten wij de verbinding onderhouden.

Het blauwe lampje stopt met knipperen zolang er een apparaat via Wifi is verbonden.

Stap 7.3 - Wifi-verbinding

4K Spy Key Camera-appscherm
Camera Spy Key Camera 4K toevoegen
4K Spy Key Camera-weergaveopties

Open de applicatie en alle vereiste machtigingen verlenen.

Klik op het camerabeeld dat verschijnt als we verbonden zijn of op de «+"in de rechterbovenhoek.

Selecteer "Wifi Connect".

De applicatie herkent de wifi van de camera waarmee we verbonden zijn en dat kunnen we ook visualiseer het

La huidige batterij wordt aangegeven door een afbeelding in de linkerbovenhoek.

Stap 7.4 - Resolutie wijzigen

4K Spy Key Camera-weergaveopties
Resolutie Videocamera Spy Key 4K
Resolutie Fotografie Camera Spy Key 4K

Terwijl u de camera bekijkt via de applicatie, kunt u dat doen verander de video- of fotoresolutie. Bovendien verschijnt onder de optie voor het wijzigen van de resolutie het aantal foto's of de beschikbare opnametijd in die resolutie voor de vrije grootte van de microSD.

naar schakelen tussen foto-/videomodus Klik op het pictogram in de rechter benedenhoek.

Stap 7.5 - Galerij- en camera-instellingen

4K Spy Key Camera-weergaveopties
Galerij Spy Key Camera 4K
Camera-instellingen Spy Key 4K

Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek om de instellingen te wijzigen zoals witbalans, datum- en tijdinstelling (automatisch aangepast bij het koppelen van de camera in de app), de opnamefrequentie, de beeldresolutie of wijzig de Wi-Fi-netwerknaam en het wachtwoord.

Klik op het pictogram in de linkerbenedenhoek bekijken, downloaden en delen foto's en video's opgeslagen op de microSD van de camera. Ze kunnen ook worden bekeken door de microSD rechtstreeks in de computer te plaatsen of door de meegeleverde USB-kabel te gebruiken. 

Stap 8 - Resetten

Minicameraknoppen

Als de camera defect is of we willen de fabrieksinstellingen herstellen, druk op de resetknop en houd deze minimaal 3 seconden ingedrukt terwijl de camera is ingeschakeld. Wacht vervolgens 20 seconden totdat deze is gereset.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Minicameraknoppen

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De camera zendt een uit Geel licht tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het 100% bereikt.

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 2.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de ingebouwde batterij van de camera verkort). 

De camera kan worden opgeladen terwijl hij aanstaat, maar het zal de laadtijd verlengen. Ook is het mogelijk om de camera altijd aangesloten op de lader te gebruiken.

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 32 en 128 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: 2K Mini Wifi-spionagecamera

Modelnummer: CE-07/08

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 900 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 50ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa