Magnetische GPS-locator-instructies

Magnetische GPS-locator

Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator (1)
De magnetische GPS-locator is een compact en discreet apparaat dat staat je toe eenvoudig volgen via app elk object, persoon, voertuig of boot eenvoudig en efficiënt. Uitgerust met GPS/AGPS/LBS/Wifi-locatietechnologie, waterbestendigheid en meerdere functies zoals locatieregistratie om de paar minuten, realtime tracking of geografisch hek. 

Technische kenmerken

Het bevat de technologieën GPS/AGPS/LBS/wifi waarmee bovendien de precieze locatie kan worden verkregen keramische GPS-antenne hoge prestaties
Houd een locatiegeschiedenis van de GPS-locator in het minuteninterval dat u via de applicatie definieert.
Controleren realtime locatie vanuit de 365GPS-app en stel binnen enkele seconden een route in naar de locatie.
Stel een waarschuwing wanneer de GPS-locator de straal van de vastgestelde zone verlaat op de gedefinieerde tijd en dagen.
Grote batterij van 6000 mAh die een energiebesparende modus biedt tot 3 maanden gebruik.

inhoud

Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator

Kabel van Carga USB

Openingsklem

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Openen, opladen en simkaart

Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator (2)
Verwijder Pin Sim Oortje Nano V6

Verwijder de magnetische behuizing met de openingsklem. Om beschadiging te voorkomen, wordt aanbevolen om hem tussen de behuizing en de GPS-locator te plaatsen, zodat de nietjes eruit springen. Verschuif hem echter niet, omdat het mogelijk is dat de klemlipjes breken.

Het is noodzakelijk om de GPS-locator op te laden. Hij oplaadtijd is ongeveer 4-6 uur wanneer aangesloten op een Oplader van 2 ampère. Als u hem aansluit op een batterij met een lagere stroomsterkte, zal de oplaadtijd toenemen. U kunt de stroomsterkte van uw lader controleren in de specificaties die erop staan ​​(bijvoorbeeld: 0.45A). Zolang de plaatsbepaler oplaadt, het rode lampje blijft branden en het wordt uitgeschakeld wanneer het volledig is opgeladen. Als alle lampen gaan branden wanneer u deze op de belasting aansluit, moet u de AAN/UIT-knop ingedrukt houden bevindt zich naast de Nano-simkaarthouder om deze uit te schakelen en sneller op te laden.

De magnetische GPS-locator vereist een NanoSIM-kaart zonder Pincode en met internet. Je vindt de instelling op je mobiel in beveiligings-, privacy- of vergelijkbare instellingen. Als u de optie niet kunt vinden, zoek op Google: “verwijder pincode simkaart + mobiel model/merk”. Wanneer de SIM-pincode is verwijderd schuif de Nano SIM-kaartlade en til deze omhoog, stel de NanoSIM-kaart passend volgens de tekening en sluit de lade door deze opnieuw te schuiven.

Stap 2 - MicroSD

microSD
Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator (2)

De MicroSD-kaart maakt dit mogelijk vastgelegde opnames opslaan met de geïntegreerde microfoon. Dit is niet nodig als deze functie niet wordt gebruikt.

Voorstellen voordat u het apparaat inschakelt en nadat u de Nano SIM-kaart hebt geplaatst de MicroSD in de sleuf boven de lade volgens de tekening. Het wordt aanbevolen om de kaart te formatteren in het FAT 32-formaat en een kaart te gebruiken met een Klasse 10 overdrachtssnelheid. De minimaal toegestane maat is 2 GB en het maximum 32 GB.

Stap 3 - Aan/uit, statuslampjes en APN

naar licht de GPS-locator nadat u de NanoSIM-kaart hebt geplaatst Houd de AAN/UIT-knop 3 seconden ingedrukt (bevindt zich boven de QR-code). De statuslampjes gaan branden en wij moeten wacht minstens 3 minuten totdat de ontsteking is voltooid. Voor apagar de zoeker Houd de AAN/UIT-knop 9 seconden ingedrukt.

De statuslampjes wijzen op:

 • Blauw licht - Verbinding GPS | Snel knipperend – GPS-signaal zoeken | Langzaam knipperend – Verbonden met GPS-signaal.
 • Geel licht - GSM- en GPRS-verbinding (mobiele data via simkaart) | Gemaakt – SIM-kaartfout | Snel knipperend – Zoeken naar GSM- of GPRS-signaal | Langzaam knipperend – GSM/GPRS verbonden.
 • Rood licht - Batterijstatus | Snel knipperend – Batterij bijna leeg | Langzaam knipperend – Batterij groter dan 15%.

Na het inschakelen en minimaal 3 minuten wachten Er kunnen zich 3 situaties voordoen:

 • Geel licht langzaam knipperend – De GPS Locator is verbonden met internet en we kunnen doorgaan naar de volgende stap.
 • Stabiel geel licht – De SIM-kaart is verkeerd geplaatst, de SIM-pincode is niet verwijderd of op de kaart is geen internettarief ingeschakeld.
 • Geel licht snel knipperend – De SIM-kaart is correct gelezen en is verbonden met het GSM-netwerk (telefoonlijn), maar het is niet mogelijk om verbinding te maken met het GPRS-netwerk (internet). Volg de volgende stap.

naar configureer de APN Als het niet automatisch is geconfigureerd, moeten de volgende stappen worden gevolgd:

 1. Stuur een sms naar het SIM-nummer dat in de tracker is ingevoerd terwijl deze aan staat met de melding: imei#
 2. Na ontvangst van de IMEI als antwoord, stuur APN-parameters van ons telefoonbedrijf dat we op Google kunnen zoeken door te schrijven: APN-configuratie + "Telefoonbedrijf".
 3. Verzend de APN-parameters volgens het schema: APN#parameter#account#wachtwoord# (met vermelding van in parameter, account en wachtwoord de waarden aangegeven door ons bedrijf) of stuur alleen: APN#parameter# als gebruikersnaam of wachtwoord niet nodig is. Wij ontvangen als reactie “Succesvol online parameter instellen!” bevestiging van de wijziging van de APN-instellingen.

Stap 4 - Locatie per toepassing

Stap 4.1 - Applicatie downloaden

Download de 365GPS-app op uw mobiel door op het Android- of App Store-pictogram (iPhone) te drukken, afhankelijk van het model van uw apparaat. Je kunt de locatie ook controleren via 365gps.net, maar in de app zal de bediening beter zijn.

Stap 4.2 - Inloggen en machtigingen

Inloggen 365GPS

Bij het starten van de 365GPS-applicatie is dit noodzakelijk scan de QR-code van het product door op het icoontje in de app te klikken in de gebruikersbalk of voer de 15-cijferige IMEI in die onder de QR-code op het product staat. La Het standaardwachtwoord is 123456 of de laatste 6 cijfers van de IMEI. Als het wachtwoord automatisch wordt ingevuld, klikt u eenvoudig op 'Inloggen'.

Als de applicatie tijdens de uitvoering om toestemming vraagt, moet dit zo zijn accepteer alle machtigingen om een ​​correcte werking te garanderen.

Stap 4.3 - GPS-locatie

365GPS-locatie

Selecteer in het onderste menu de eerste optie. Door op de te klikken knop vernieuwen rechtsboven We kunnen de GPS-locator opvragen voor de huidige positie en de bijgewerkte locatie na 3-8 seconden verkrijgen. bestaan verschillende technologieën om de locatie te verkrijgen:

 • GPS – Wanneer de GPS-locator is ingeschakeld buiten of in een gebied met goede verbinding zal verbinding maken met GPS-satellieten die een precieze locatie.
 • Wifi – De GPS-locator kan dat maak verbinding met de wifi die we selecteren en haal de locatie op met behulp van het MAC-adres.
 • LBS – De GPS-locator biedt een geschatte locatie gebaseerd op de verbinding met de GSM-signaaltoren.

Locatienauwkeurigheid is essentieel bij het gebruik van de kabelzoeker. Afhankelijk van de gebruikte technologie zal de nauwkeurigheid zijn:

 • GPS - 10 meters buitenshuis
 • Wifi - Tussen 50 en 500 meter. Het is gebaseerd op het MAC-adres dat door het Wifi-netwerk wordt verstrekt en dat in uw land, bijvoorbeeld in Duitsland, beperkt kan zijn.
 • LBS - Boven 100 meter. Omdat het gebaseerd is op de verbinding met de GSM-signaalmast, zal het in de stad nauwkeuriger zijn dan op het platteland.

Stap 4.4 - Functies

365GPS-opties

Selecteer in het onderste menu de tweede optie "Functie". In dit menu kunnen we zien alle functies beschikbaar van de GPS-locator:

 • Contacten – Voeg noodcontacten toe om te bellen als er een waarschuwing is.
 • Veiligheidsbereik – Hiermee kunt u een gebied op de kaart definiëren. Wanneer de GPS het gebied verlaat, ontvangt u een waarschuwing.
 • Speel – Slaat GPS-locaties in intervallen op. Overige dagen kunt u raadplegen op de kalender.
 • Zoek apparaat – Maakt een geluid om de GPS te lokaliseren. In dit model, omdat er geen luidspreker in zit deze functie wordt niet ondersteund.
 • Batterijbesparing – Hiermee kunt u de ultra-energiebesparende modus activeren/deactiveren door de locatie en de LED's uit te schakelen.
 • Assistentie – Configuratie van de verbinding met Wi-Fi-netwerken gepland op basis van de dagen van de week.
 • Alarm – Activeer/deactiveer maximaal 3 alarmen op de GPS-locator. Omdat het geen luidspreker of trilling heeft, deze functie wordt niet ondersteund.
 • Niet storen – Een schema instellen waarin we geen waarschuwingen of oproepen van de GPS-locator ontvangen.
 • informatie – Toont de activiteitengeschiedenis van de GPS-locator.

Stap 4.5 - Instellingen en afstandsbediening

365GPS-instellingen

Selecteer in het onderste menu de derde optie. In dit menu kunnen we zien alle instellingen beschikbaar van de GPS-locator:

 • IMEI-code – Hiermee kunt u naast de naam ook het locatiepictogram op de kaart wijzigen en GPS-locatiegegevens bekijken.
 • update tijd – Wijzig de locatie-updatetijd tussen 3 modi op basis van nauwkeurigheid en batterijverbruik.
 • paswoord wijzigen – Wijzig het standaardwachtwoord van de GPS-locator.
 • AAN UIT – Configuratie van meldingen, waarschuwingen en LED's, evenals herstarten en uitschakelen op afstand van de GPS-locator.
 • FAQ – Antwoorden op veelgestelde vragen
 • Fabrieksgegevens resetten – reset de GPS-tracker naar de fabrieksinstellingen. Aanbevolen als er een fout is in de werking ervan.

Stap 5 - SMS-opdrachten

Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator (1)

Met de GPS-locator kunt u uw geavanceerde controle door het versturen van SMS naar het geïntegreerde simkaartnummer:

 • imei# – geeft het IMEI-nummer aan.
 • pwrst – reset het wachtwoord naar de standaardwaarde.
 • 1122 – fabrieksreset.
 • tijd#minuut of md#seconde – locatie bijwerken elke 1-120 minuten (minuut) of 10-60 seconden (tweede)
 • LED#aan of LED#uit – schakel de LED in of uit.
 • sysrst – opnieuw opstarten.
 • link#0# – schakel mobiele data/internet en locatie uit.
 • link#1# – mobiele data/internet en locatie inschakelen.
 • pwonoff#dag,uur,minuut#dag,uur,minuut – automatisch aan en uit volgens interval. Pwonoff#0,0,10#0,2,0 betekent bijvoorbeeld dat het apparaat gedurende 10 minuten wordt ingeschakeld, wordt uitgeschakeld en over 2 uur weer wordt ingeschakeld.
 • 000#nummer#nummer#nummer# – Er moeten 1 tot 3 telefoonnummers worden aangegeven, waarbij voor elk nummer #nummer# nodig is. Dit wordt gebruikt om de nummers aan te geven waarnaar SMS zal worden verzonden of gebeld wanneer de functies zijn geactiveerd.
 • 222 - opnemen en gedurende 10 minuten opslaan op microSD, pauzeer dan en neem opnieuw 10 minuten op als >60dB.
 • 333 – automatische oproep als er geluid wordt gedetecteerd in de buurt van de kabelzoeker.
 • 444 – alle microSD-opslag gewist.
 • 555 – afsluiten van alle functies.
 • 666 - activeer een automatische oproep wanneer de kabelzoeker geluid in de buurt van meer dan 60 dB detecteert
 • 777 – schakel de automatische oproep uit wanneer de kabelzoeker geluid in de buurt van meer dan 60 dB detecteert

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Waterdichte gemagnetiseerde GPS-locator (2)

Conectar el kabel de carga in de oplaadpoort en sluit deze aan op de stroom met behulp van een lader maximaal 5V en 2A.

Wacht minimaal 4-8 uur totdat het is opgeladen volledig en probeer het opnieuw te onthouden Houd de AAN/UIT-knop 3 seconden ingedrukt.

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 2 en 32 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Magnetische GPS-locator

Modelnummer: GPS-02

Productidentificatie: 706212918430

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 50ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa