1MP Wifi Rookmelder Spy Camera-instructies

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (1)
De 1MP Wifi Spy Camera Rookmelder is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit gemakkelijk en efficiënt. Uitgerust met 5.0MP CMOS-sensorstaat deze camera garant voor een nauwkeurige kleurweergave en een uitstekende beeldkwaliteit. Ondersteunt microSD tot 64 GB en inclusief pluggen en schroeven voor bevestiging aan de muur of het plafond.

Technische kenmerken

aanbiedingen geweldige beeldkwaliteit, met een resolutie van 1980*1080P. Elk detail wordt met precisie en helderheid vastgelegd.
Maak foto's of video's van kwaliteit met de 5.0 MP CMOS-beeldsensor met een lenshoek van 75 graden en automatisch nachtzicht.
Bestanden Ze worden opgeslagen op een microSD (niet inbegrepen). Ondersteunt microSD van 2 GB tot 64 GB (minimaal klasse 10).
De functie van Wi-Fi-streaming Hiermee kunt u verbinding maken met de camera via de LookCam-app voor IOS/Android en bekijk afbeeldingen in realtime.
Inclusief een ingebouwde oplaadbare batterij. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 2-3 uur en aanbiedingen tot 3 uur bruikbaar.

inhoud

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi

USB-oplaad- en overdrachtkabel

2 x pluggen en schroeven voor bevestiging

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Openen

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

Rookmelder verbergt een compartiment voor het MicroSD-slot.

naar open het achterste compartiment het moet zijn Draai de achterklep tegen de klok in.

Stap 2 - Laden

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De rookmelder zendt een uit Rood lampje tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het opladen 100% is:

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 1.0A(het gebruik van meer stroomsterkte zal de levensduur van de batterij verkorten). 

Stap 3 - MicroSD

microSD
Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

Bij het plaatsen van de microSD in de sleuf moeten we dat doen druk op de microSD totdat u een klik hoorten druk nogmaals om het uit te pakken. Het wordt aanbevolen om de kaart te formatteren in het FAT 32-formaat en een kaart te gebruiken met een Klasse 10 overdrachtssnelheid. De minimaal toegestane maat is 2 GB en het maximum 64 GB.

Stap 4 - Aan/uitzetten

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

Aanzetten de rookmelder door de schakelaar naar te bewegen "ON". Na een paar seconden zal oplichten blauwe en rode led.

naar apagar, zet de schakelaar in de UIT-stand.

Stap 5 - Wifi bekijken op afstand

Stap 5.1 - Applicatie downloaden

Download de LookCam-app op uw mobiel door op het Android- of App Store-pictogram (iPhone) te drukken, afhankelijk van het model van uw apparaat. 

Stap 5.2 - Wifi-verbinding

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (5)
Wifi-verbinding Spy Key Camera 4K

Op ontsteking wacht minimaal 1 minuut om wifi te activeren. Wanneer Wi-Fi is geactiveerd, een blauw en rood lampje knipperen. Ga vervolgens naar de Wi-Fi-instellingen van de mobiele telefoon en maak verbinding met het G wifi-netwerk... Als er bij het verbinden een melding verschijnt die aangeeft dat dit Wi-Fi-netwerk geen internet heeft en de optie toont om de verbinding te behouden of te verbreken, moeten wij de verbinding onderhouden.

Stap 5.3 - Bekijken en configureren

LookCam-app openen
LookCam Wifi-netwerkverbinding
LookCam-parameters

De applicatie herkent de wifi van de rookmelder waarmee we verbonden zijn en dat kunnen we ook bekijk het livebeeld.

persing in versnellingspictogram Op het hoofdscherm kunnen we dat doen wijzig de cameraparameters en verbind de camera met een Wi-Fi-netwerk door op Wi-Fi-instelling te klikken. Het Wi-Fi-netwerk moet van het 2.4GHz-type zijn. Wanneer de verbinding succesvol is de blauwe led stopt met knipperen y we kunnen het bekijk de camera overal ter wereld met internet.

Stap 5.4 - Weergave-instellingen

LookCam-display

Via de applicatie kunnen we dat enkele parameters aanpassen visualisatie zoals nachtzicht of het uitschakelen van de LED's van de detector.

Stap 5.5 - Toegang delen

Voeg LookCam-camera toe
ID en wachtwoord LookCam

Open de applicatie en klik op het icoontje in de rechterbovenhoek +. Klik vervolgens op “Nieuwe online camera toevoegen”.

Van de mobiel gebruikt om te configureren de detector Klik op het tandwielpictogram om de weer te geven Camera-ID.

IVoer de ID en het standaardwachtwoord in: 123456 of het wachtwoord dat we hebben ingesteld.

Stap 6 - Resetten

Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

Als het product niet werkt of we willen de fabrieksinstellingen herstellen terwijl deze is ingeschakeld, Druk op de resetknop rechts van de microSD-sleuf totdat deze vastklikt en houd deze minimaal 5 seconden vast. Wacht vervolgens 1 minuut totdat de reset is voltooid.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Verborgen wifi-camera-oplader voor oortelefoononderzoeken
Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi (3)

De batterij wordt verzonden met een lage lading. Het moet van opladen met een USB-oplader.

De rookmelder zendt een uit Rood lampje tijdens het opladen dat uitgaat wanneer het opladen 100% is:

El oplaadtijd is ongeveer 2-3 uur wanneer aangesloten op een 1 ampère lader op 5 volt (⚠Maximaal 5V 1.0A(het gebruik van meer stroomsterkte zal de levensduur van de batterij verkorten). 

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen.

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 2 en 64 GB en dat de overdrachtsnelheid minimaal is Clase 10.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Rookmelder Spy Camera 1MP Wifi 

Modelnummer: CE-27

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 800 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 35ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa