Instructies voor de recorderpen van 8 GB

Penrecorder 8GB

Penrecorder 8GB (1)
De 8GB Recorder Pen is een compact en discreet apparaat dat staat je toe vangen klinken Op een eenvoudige manier. Uitgerust met geïntegreerde microfoon hoge gevoeligheid en audiokwaliteit in formaat WAV.  La de opnameautonomie bedraagt ​​ongeveer 65 uur en bevat ingebouwd geheugen 8GB waarmee opnemen mogelijk is tot 90 uur.

Technische kenmerken

Audio-opname met kwaliteit en hoge gevoeligheid. Daarnaast, maakt het afspelen van audio mogelijk met de meegeleverde koptelefoon.
geluidsbestanden in WAV-formaat worden opgeslagen in de 8 GB ingebouwd geheugen. Tot 90 uur opnemen met 8 ​​GB.
Inclusief een ingebouwde oplaadbare batterij 120 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in 1.5 uur en aanbiedingen tot 65 uur gebruik.

inhoud

Penrecorder 8GB

MicroUSB-aansluiting 3.5 mm-adapter

USB-oplaad- en overdrachtkabel

hoofdtelefoons

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

Penrecorder 8GB (2)

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden Sluit de USB met de schakelaar UIT aan op de USB-poort van een ingeschakelde computer. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort of een 5 Volt 1 Amp-lader (⚠Maximaal 5V 1AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het rode lampje blijft branden en de lading is 100% wanneer het blauwe lampje gaat branden.

Stap 2 - Aan/uitzetten, opnemen en afspelen

Penrecorder 8GB (3)

Te licht plaats de interruptor in de pen in positie ON (schakelaarpositie het dichtst bij de LED). De rode en blauwe LED ze zullen oplichten. druk de bovenste penknop voor start met opnemen. Voor stop met opnemen, druk nogmaals op. Audiobestanden zijn beperkt tot maximaal 99 bestanden in geheugen, dus ze moeten regelmatig naar de computer worden verplaatst.

Om de modus te activeren automatische opname door geluidsactivering de pen moet worden ingeschakeld met de positie van de bovenste knop in de registratie.

Als u de MicroUSB-3.5 mm jack-poortadapter Wij kunnen de opnames beluisteren. Tijdens het spelen de volumeknoppen zal wijzigen:

 • Volume + knop / ingedrukt houden tijdens afspelen - Het volume hoger zetten
 • Volume + knop / Indrukken – Volgende audio
 • Volumeknop – / Vasthouden - Volume verminderen
 • Volumeknop – / Indrukken – Vorige audio

Als u de volumeknop + langer dan 5 seconden ingedrukt houdt terwijl u audio afspeelt, krijgt u toegang tot het menu voor het verwijderen van audio. Voor verwijderen het huidige bestand, druk één keer op de knop Afspelen/Pauze. Druk op de volumetoets – menu verlaten van eliminatie.

Stap 3 - Instellingen

Klok Spy Camera-instelling

Om verschillende parameters van de Recorder Pen te wijzigen maak via USB verbinding met een computer en open het .txt-bestand.

 • We kunnen pas de datum en tijd van de bestanden aan met het timeset.txt-bestand of door het .exe-bestand uit te voeren om de huidige computertijd op de recorder in te stellen.
 • De BIT-waarde maakt dit mogelijk pas de opnamekwaliteit aan van 0 tot 9 voor respectievelijk de waarden 192/32/64/128/192/384/512/768/1024/1536Kbps. NAAR Hoe hoger de waarde, hoe hoger de opnamekwaliteit. en hoe groter het batterijverbruik (behalve het getal 0, wat de standaardwaarde is). Instellingen 1 t/m 4 slaan bestanden op in het laagste kwaliteitsformaat .MP3 en waarden 0 en 5 t/m 9 in het hoogwaardige bestandsformaat WAV.
 • De GAIN-waarde definieert microfoon gevoeligheid in het bereik van 1 tot 7, waarbij 7 het meest gevoelig is.
 •  De PART-waarde komt overeen met de minuten waarin bestanden worden gesplitst van opnames, met een bereik van 10-240min.
 • De VOR-waarde bepaalt de geluidsdetectie opname. De mogelijke waarden zijn van 0 tot 5, 0 is de deactivering van de opname door geluidsdetectie (continu opnemen, zelfs als er geen geluid is). De Waarden van 1 tot 5 bepalen de gevoeligheid, waarbij 1 het minst gevoelig is en 5 het meest gevoelig (activering met minder decibel).

onthouden wijzigingen in bestand opslaan.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Penrecorder 8GB (2)

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden Sluit de USB met de schakelaar UIT aan op de USB-poort van een ingeschakelde computer. El oplaadtijd is ongeveer 1,5 uur wanneer aangesloten op een opladen via een USB-poort of een 5 Volt 1 Amp-lader (⚠Maximaal 5V 1AAls er meer stroomsterkte wordt gebruikt, wordt de levensduur verkort of werkt de batterij niet meer).

tijdens het opladen het rode lampje blijft branden en de lading is 100% wanneer het blauwe lampje gaat branden.

2 - Wordt niet opgeslagen

Penrecorder 8GB (1)

Er is mogelijk een probleem met het bestandssysteem of de batterij. Eerst Controleer of uw computer de pen herkent die is ingeschakeld en aangesloten via USB. Probeer het vervolgens te formatteren FAT32-indeling door eerder een backup van de bestanden.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: 8GB recorderpen

Modelnummer: ME-03

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 120 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

 • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
 • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
 • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
 • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa