Instructies voor de Full HD Spy Camera-pen

Penspionagecamera Full HD

Penspionagecamera Full HD 1
De Full HD Spy Camera Pen is een compact en discreet apparaat waarmee je kunt vastleggen afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit bij Full HD 1080P Op een eenvoudige manier. Uitgerust met geïntegreerde microfoonis deze pen de beste bondgenoot voor verborgen opnames. Inclusief opname met tot 30 fps en eenvoudige bediening. De autonomie is 35 minuten en bevat een microSD-slot tot 32 GB.

Technische kenmerken

Resolutie van Full HD met reproductie van hoge kwaliteit kleuren en scherpte. Je kunt elke beweging observeren die door de camera wordt vastgelegd.
Maak foto's van maximaal X 2560 1440, bevat ook geïntegreerde microfoon y opgeslagen in JPEG-formaat.
De functie van geluidsopname maakt het mogelijk met de geïntegreerde microfoon bewaar opnames in formaat WAV.
Bestanden in MP4/AVI, JPG-formaat of WAV Ze worden opgeslagen op een microSD die niet wordt meegeleverd. Inclusief USB-kabel voor bestandsoverdracht en upload.
De pen bevat een ingebouwde oplaadbare batterij 200 mAh. Deze batterij kan dat zijn 100% opgeladen in minder dan 1 uur en aanbiedingen tot 35 minuten gebruik.

inhoud

Penspionagecamera Full HD

USB-oplaad- en overdrachtkabel

Handleiding de Instrucciones

Instructies

Stap 1 - Laden

Penspionagecamera Full HD 5

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden schroef de pen los om toegang te krijgen tot de USB-poort en Sluit de meegeleverde USB-oplaadkabel aan of sluit deze rechtstreeks aan op de USB-poort van een computer. Hij de oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 1 uur wanneer aangesloten op een 5 Volt en 1 Amp oplader (⚠Maximaal 5V 1.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de in de pen ingebouwde batterij verkort).

Het apparaat begint met opladen zodra de stroom wordt ingeschakeld. rode led en hij zal volledig worden opgeladen wanneer de rode LED uitgaat.

Stap 2 - MicroSD plaatsen

microSD
Penspionagecamera Full HD 3

De Full HD-spionagecamerapen vereist een microSD van maximaal 32 GB. De microSD kan worden gewijzigd met behulp van de microSD-poort aan de achterkant van de USB-connector. Het is raadzaam om een ​​microSD te plaatsen die is geformatteerd in FAT32-formaat.

Stap 3 - Aan/uitzetten

Penspionagecamera Full HD 3

Zet de pen aan door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden 3 seconden tot de gele led, knippert 2 keer en gaat uit. De pen bevindt zich in de stand-bystatus en wacht tot de moduswijziging of de opname begint.

naar schakel de pen uitHerhaal de procedure totdat alle LED's uitgaan.

Stap 4 - Moduswijziging

Penspionagecamera Full HD 3

Wanneer de pen wordt ingeschakeld, wordt de moduskeuzeschakelaar Hiermee kunt u schakelen tussen:

  • Blauwe LED – Opname van video en audio
  • Gele LED 2 flitsen – Geluidsopname
  • Blauwe LED – Fotografie

Wanneer u tussen modi schakelt, wordt de opname automatisch opgeslagen.

Stap 5 - Video-, fotografie- en audio-opname

Penspionagecamera Full HD 3

Nadat u de modus hebt geselecteerd, drukt u één keer op de AAN/UIT-knop om de opname te starten. Afhankelijk van de modus geven de LED's het volgende aan:

  • Video: Blauwe LED – Druk op de AAN/UIT-knop – 3 flitsen Blauwe LED (De opname begint) – Druk op de AAN/UIT-knop (Stop met opnemen)
  • Audio: Groene LED – Druk op de AAN/UIT-knop – 3 flitsen Groene LED (De opname begint) – Druk op de AAN/UIT-knop (Stop met opnemen)
  • Fotografie: Groene en blauwe led – Druk op de AAN/UIT-knop – 1 blauwe en groene led knipperen (Fotografie)

Stap 6 - Watermerk aanpassen

Penspionagecamera Full HD 5
Klok Spy Camera-instelling

Om het watermerk op video's te wijzigen maak via USB verbinding met een computer en open het Time.txt-bestand.

We kunnen pas de datum en tijd van het watermerk aan. Als we bijvoorbeeld de datum 10/06/2023 en tijd 12:00 willen aangeven, zullen we de eerste regel tekst wijzigen in:

2023-06-10 12:00:00

onthouden wijzigingen in bestand opslaan.

Stap 7 - Resetten

Penspionagecamera Full HD 3

Als de pen bevriest en niet reageert, kunnen we dat doen gedwongen reset door met een paperclip in het resetgaatje te drukken.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Veel voorkomende problemen

1 - Gaat niet aan

Penspionagecamera Full HD 5

Het is noodzakelijk om het product op te laden vóór het eerste gebruik. Om de batterij op te laden schroef de pen los om toegang te krijgen tot de USB-poort en Sluit de meegeleverde USB-oplaadkabel aan of sluit deze rechtstreeks aan op de USB-poort van een computer. Hij de oplaadtijd bedraagt ​​ongeveer 1 uur wanneer aangesloten op een 5 Volt en 1 Amp oplader (⚠Maximaal 5V 1.0AAls u meer stroom gebruikt, wordt de levensduur van de in de pen ingebouwde batterij verkort).

Het apparaat begint met opladen zodra de stroom wordt ingeschakeld. rode led en hij zal volledig worden opgeladen wanneer de rode LED uitgaat.

2 - Wordt niet opgeslagen

MicroSD-pinguïn

 Enter de microSD in een computer en controleer of u deze kunt lezen

La microSD het wordt aanbevolen dat u dit heeft FAT32-indeling.

Vergeet niet om een ​​microSD te gebruiken tussen 2 en 32 GB.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😉

Beveiliging en naleving

Hieronder staat aangegeven belangrijke productinformatie in relatie tot de veiligheid en naleving die een juist en veilig gebruik van het product garanderen:

⚠ HET NIET OPVOLGEN VAN DEZE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES KAN LEIDEN TOT BRAND, ELEKTRISCHE SCHOK OF ANDERE SCHADE OF LETSEL.
Certificeringen en waarschuwingen Producten PingaOculto

® PingaOculto​ Todos los derechos reservados.

Product specificaties:

Modelnaam: Full HD Spy Camera-pen

Modelnummer: CE-11

Productidentificatie: 706212918430

Productbatterij: geïntegreerd lithium-iontype met een capaciteit van 200 mAh

Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40ºC

Productgebruik: Stel uw apparaat of adapter niet bloot aan vloeistoffen. Als uw apparaat of adapter nat wordt, koppelt u voorzichtig alle kabels los zonder uw handen nat te maken en wacht u tot het apparaat en de adapter volledig zijn opgedroogd voordat u ze weer aansluit. Probeer uw apparaat of adapter niet te drogen met een externe warmtebron, zoals een magnetron of föhn. Als het apparaat of de adapter beschadigd is, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Gebruik alleen de meegeleverde accessoires om uw apparaat van stroom te voorzien. Om het risico van een elektrische schok te vermijden, raak het apparaat of de daarop aangesloten kabels niet aan tijdens een onweersbui. De kabels en/of adapters zijn alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis.

Disclaimer: PingOc Now SL is niet verantwoordelijk voor frauduleus of foutief gebruik van het product als gevolg van het niet begrijpen of lezen van de informatie in de instructies en voorzorgsmaatregelen. Dit product is geen speelgoed en mag niet worden gebruikt in strijd met de geldende wetten. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen voordat u het product gebruikt.

Voor EU-klanten: Voor vandaag, PingaOculto, verklaart dat het type radioapparatuur in overeenstemming is met Richtlijn 2014/53/EU.

Wijzigingen of aanpassingen die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor naleving kunnen de bevoegdheid van de gebruiker om de apparatuur te bedienen ongeldig maken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een digitaal apparaat van Klasse B, overeenkomstig Deel 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke interferentie in een residentiële installatie.

FCC-naleving: Deze apparatuur genereert, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en kan, indien niet geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met de instructies, schadelijke interferentie aan radiocommunicatie veroorzaken. Er is echter geen garantie dat er geen interferentie zal optreden in een bepaalde installatie. Als deze apparatuur schadelijke interferentie veroorzaakt aan radio- of televisieontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur in en uit te schakelen, wordt de gebruiker aangeraden te proberen de interferentie te corrigeren door een of meer van de volgende maatregelen:

  • Heroriënteer of verplaats de ontvangstantenne.
  • Vergroot de scheiding tussen de apparatuur en de receptor.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact op een ander circuit dan dat waarop de ontvanger is aangesloten.
  • Raadpleeg de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

Dit apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. Het gebruik is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: (1) Dit apparaat mag geen schadelijke interferentie veroorzaken, en (2) dit apparaat moet alle ontvangen interferentie accepteren, inclusief interferentie die een ongewenste werking kan veroorzaken. Het apparaat is geëvalueerd om te voldoen aan de algemene vereisten voor blootstelling aan RF-straling. Het apparaat kan zonder beperkingen worden gebruikt in draagbare blootstellingsomstandigheden.

Naleving van blootstelling aan radiofrequenties: Als maatregel ter bescherming van de gezondheid voldoet dit apparaat aan de limieten voor blootstelling van het grote publiek aan elektromagnetische velden in overeenstemming met aanbeveling 1999/519/EC van de Raad. Dit apparaat kan op het lichaam worden geplaatst, waarbij langdurig gebruik van meer dan 5 uur wordt vermeden.

Uw apparaat op de juiste manier recyclen: In sommige gebieden is het weggooien van bepaalde elektronische apparaten gereguleerd. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de lokale voorschriften en wetten.

Aanvullende informatie over veiligheid en naleving: Aarzel niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden voor aanvullende informatie over veiligheid, recycling en naleving of andere belangrijke kwesties met betrekking tot uw apparaat. Middelen van contact met: E-mail contact @pingaoculto.com, Bellen/WhatsAppen +34 644 098 320.

Beperkte garantie: Alle officiële merkartikelen PingaOculto ze hebben een Minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie kan worden verlengd of verlaagd afhankelijk van het land waar de verkoop plaatsvindt, zoals wettelijk het geval is in Spanje, waar deze wordt verlengd tot 3 jaar, zoals vastgelegd in wetsbesluit 7/2021 met betrekking tot de garantie op de verkoop van Goederen van consumptie. We behouden ons het recht voor om de garantie van een product te weigeren als oneigenlijk of nalatig gebruik door de klant wordt geverifieerd, vergelijkbaar met die weergegeven in: https://www.pingaoculto.es/garantias-y-devoluciones/ Als u vanwege een storing contact met ons moet opnemen, kunt u dit per e-mail doen: contact @pingaoculto.com of via Bellen/WhatsApp: +34 644 098 320.

Wereldwijde Expreslevering

Overal ter wereld

14 dagen Retourtermijn

Tot 14 kalenderdagen

3 Jaar Garantie

Snel en efficiënt beheer

100% Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa