Spy Oortelefoon

Frequentieremmers met oortje

Frequentieblokkers met oortje

Frequentieremmers met oortje

Velen van jullie stellen ons deze vraag, daarom PingaOculto.es wij gaan u helpen het op te lossen! Wij hebben antwoorden op vragen zoals: Hebben ze invloed op het oordopje? Hoe zit het met mobiele telefoons? Hoe zit het met MP3-spelers? Worden jammers gebruikt op universiteiten? enz.

Wat zijn frequentieremmers

Un frequentie remmer Het is een elektronisch apparaat dat radiofrequentie-emissies tegengaat. Om dit te doen, genereert het een signaal met een hogere intensiteit, waardoor de voortplanting van andere ongewenste frequenties binnen een bepaald bereik wordt voorkomen.

Soorten frequentiestoorzenders

Er bestaat een grote verscheidenheid aan frequentieremmers. De meest voorkomende zijn degene die het gebruik van signalen blokkeren: GPS, GSM, 3G/4G of Wifi. Binnen deze classificatie variëren ze afhankelijk van hun kracht en reikwijdte van de remming.

De prijs van deze remmers is erg hoog: tussen de € 4000 en € 6000. De kopers van dit soort producten zijn veiligheidsdiensten en officiële organisaties. Universiteiten, scholen, bioscopen, bibliotheken en kerken kunnen ook toestemming vragen om ze te plaatsen, maar die toestemming wordt zelden verleend.

Hoe te weten of er frequentieremmers zijn

Meestal weten we pas of er remmers aanwezig zijn als we ter plaatse zijn. Al onze oordopjes zijn anti-inhibitorisch, wat de werking ervan niet beïnvloedt. De enige optie die het gebruik ervan zou kunnen beïnvloeden, is een signaalonderbreker voor telefoongesprekken. Deze optie is op de meeste plaatsen om veiligheidsredenen verboden.

Is het gebruik van remmers op universiteiten illegaal?

Het is niet illegaal omdat ze in het verleden al zijn geïnstalleerd, zoals aan de Universiteit van Oviedo en de Universiteit van Valencia. Al na enkele maanden, in 2011, werd de vergunning voor het plaatsen van de jammers ingetrokken en moesten ze om veiligheidsredenen verwijderd worden. Mobiele signaalblokkers zijn gecertificeerd en mogen alleen om veiligheidsredenen worden gebruikt door daartoe bevoegde overheidsinstanties. Daarom wordt het op universiteiten maar zelden gebruikt.

Kunnen oorstukjes werken met een remmer?

De pinguïns die wij verkopen in PingaOculto Ze werken door middel van inductie, een techniek die ze resistent maakt tegen remmers. Alle oordopjes die we op onze website verkopen, zijn zonder uitzondering getest om er zeker van te zijn dat de ingebouwde technologie anti-jamming is.

Zullen er remmers in het examen zijn?

Dit is de meestgestelde vraag onder studenten en het antwoord is simpel: in 99% van de gevallen zijn er GEEN frequentieremmers. Dit komt doordat er in Spanje en de meeste andere landen zeer strenge wetten gelden met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen, omdat ze bij een ongeval een gevaar kunnen opleveren. De stoorzenders zouden de communicatie met de hulpdiensten belemmeren. Bovendien is de prijs ervan zeer restrictief: voor een GSM-jammer (die telefoongesprekken blokkeert) kan het oplopen tot duizenden euro's. Normaal gesproken is het alleen bestemd voor speciale eenheden en geautoriseerde instanties.

Kunnen pinguïns worden gedetecteerd?

De oortjes van PingaOculto Ze zijn zo ontworpen dat ze volledig verborgen en onopgemerkt blijven. Een oortje wordt alleen gedetecteerd als we verdacht gedrag vertonen of als we vergeten het setje op ons lichaam te installeren. Om dit te voorkomen, hebben we videotutorials gemaakt waarin op een eenvoudige manier wordt uitgelegd hoe u uw oordopje gebruikt. 😉

Voor vragen of advies over oordopjes kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp op +34 644 098 320

2 reacties op “Frequentieremmers met oortje"

  1. Mery zegt:

    Hallo, om tegen te spreken: kunnen deze oortjes worden ontdekt met remmers of een ander apparaat?

    1. PingaOculto zegt:

      Het gebruik van remmers is echt zeldzaam. De huidige regelgeving verhindert dat ze worden geïnstalleerd in ruimtes die niet worden gecontroleerd door staatsveiligheidstroepen en -instanties. Het is gebruikelijk om aan te geven dat er remmers zijn om te waarschuwen, maar deze worden zeer zelden gebruikt. Ook het gebruik van frequentiedetectoren is niet gebruikelijk en heeft bij gebruik een beperkt bereik. Al onze oordopjes maken gebruik van elektromagnetische inductie over korte afstand tussen de kraag of het inductorelement en het oorstuk. Bluetooth-, GSM- of Wifi-verbindingen zijn sterk afhankelijk van het type detector en de frequenties die deze opvangt, aangezien detectoren met een groot frequentiebereik erg duur zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.