Spy Oortelefoon

De oortjes zijn kleine verborgen koptelefoon die in het oor worden ingebracht en kan niet worden gezien door andere mensen. Ze worden gebruikt door spionnen, presentatoren, verslaggevers, studenten, portiers, obers...

📹 Penganillos beoordelingen en video-tutorial 🔴

Categorie Oordopjes
Filters weergeven

Toont alle 21 resultaten

Toont alle 21 resultaten

En PingaOculto, wij zijn een winkel gespecialiseerd in beveiligingsproducten en we beschikken over een breed scala aan ultramoderne apparaten om bescherming en discretie in verschillende situaties te garanderen. Ons hoofddoel is het bieden van effectieve en betrouwbare oplossingen aan onze klanten, en een van de topproducten die wij aanbieden zijn de pinguïns. De pinguïns Het zijn kleine draadloze apparaten die voornamelijk worden gebruikt voor geheime communicatie. Deze apparaten zijn ideaal voor situaties waarin discretie vereist is, zoals examens, presentaties, vergaderingen of andere omstandigheden waarin het nodig is om informatie discreet en zonder argwaan te wekken. In onze online winkel hebben we allerlei soorten oordopjes, van hoge kwaliteit en prestaties. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen en bieden een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor duidelijke communicatie zonder onderbrekingen wordt gegarandeerd.

Zijn de oordopjes detecteerbaar tijdens gebruik?

Oortjes zijn ontworpen om zo discreet mogelijk te zijn. Veel modellen zijn erg klein en worden diep in het oor ingebracht, waardoor ze moeilijk met het blote oog te detecteren zijn. Afhankelijk van het model en hoe het in het oor wordt geplaatst, kan het echter min of meer zichtbaar zijn. Bovendien bestaat er in situaties met hoge veiligheid apparatuur die de aanwezigheid van elektronische apparaten, waaronder oordopjes, kan detecteren.

Wat is het signaalbereik van een pinguïn?

Het signaalbereik van een handset varieert afhankelijk van het model en de gebruikte technologie. Als het een Bluetooth-apparaat is, kan het bereik doorgaans tussen de 10 en 30 meter liggen, afhankelijk van obstakels en muren. Als het apparaat werkt met radiofrequentie of andere technologieën, kan het bereik groter zijn. Het is belangrijk om de specificaties van het specifieke model te raadplegen om een ​​goed beeld te krijgen van het assortiment.

Waar kan ik een betrouwbaar oortje kopen?

En Pingaoculto Wij zijn een winkel gespecialiseerd in oortelefoons. Bezoek onze winkel om een ​​betrouwbaar oortje te kopen. Ontdek onze gevarieerde catalogus met een reeks discrete communicatieapparatuur, waaronder hoogwaardige handsets.